You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ahirette bizi kurtaracak iş

Ahirette bizi kurtaracak iş

General
RE: Ahirette bizi kurtaracak iş
hayır, yaptığın şeyler ahirete yönelik değil ise dünyada da yaptığının pek manası yoktur diyor, en azından öyle anlıyorum yanlış da olabilir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hayır rızık temini gibi bir şey boş dünya işi nasıl olsun?
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
uygun bir anımda bu konu için ayrı bir başlık açıp detaylı bilgiyi paylaşıcam inş..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
cevabımı okumadınız sanırım, son söylediğiniz şeye de katılıyorum.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
bence dinimiz o kadar güzellikler sunmuş ki, o kadar affedici, o kadar bağışlayıcı ki burda da bir örneğini gördüm...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.