You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Ah şu kadınlar
-Bir kadın sinirliyken git başımdan derse gitmemenizi istiyordur... Ya da gerçekten gitmenizi istiyordur çözemezsiniz...
...
-“Bana güzel bir şey söyle” dediklerinde “Seni seviyorum” dersiniz, “Bunu biliyorum bilmediğim bir şey söyle” dediklerinde ne yazık ki bilmedikleri hiçbir şey yoktur...
...
-Arabalarını satarken “Bayandan” yazarlar, ama arabayı erkeklerden daha hor kullandıklarını bilmezler...
...
-“Senin saçların neden bu kadar genç yaşta beyazladı” sorularına asla gerçek cevabı veremezsiniz...
...
-Bayanlar için her ayakkabıcı aynı modelin farklı renklerinden mutlaka bulundurmak zorundadır...
...
-Bir konu hakkında tartışmaya girdiklerinde, en hızlı rap söyleyen erkeği karşısına koysanız, o kişi rap’e tövbe eder, yetişemez...
...
-Her fotoğraf çekildiklerinde çeken kişiyi “Güzel çek” diye uyarırlar. Fotoğraf makinasının gerçeği kopyaladığını umursamazlar...

alıntı
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Ah şu kadınlar
Bir kadın sinirliyken git başımdan derse gitmemenizi istiyordur... Ya da gerçekten gitmenizi istiyordur çözemezsiniz...
kadın ne derse o dur, başka bişey aranmaz Tongue
-“Bana güzel bir şey söyle” dediklerinde “Seni seviyorum” dersiniz, “Bunu biliyorum bilmediğim bir şey söyle” dediklerinde ne yazık ki bilmedikleri hiçbir şey yoktur...
sizde herşeyi anlatmayın Tongue
-Arabalarını satarken “Bayandan” yazarlar, ama arabayı erkeklerden daha hor kullandıklarını bilmezler...
hadi ordan hýms
-“Senin saçların neden bu kadar genç yaşta beyazladı” sorularına asla gerçek cevabı veremezsiniz...
ben bizimkiyle tanışınca beyazlarım çıktı üzgün onda da saç kalmadı ya neyse ifade
-Bayanlar için her ayakkabıcı aynı modelin farklı renklerinden mutlaka bulundurmak zorundadır...
iftiraya bak sen sopa
-Bir konu hakkında tartışmaya girdiklerinde, en hızlı rap söyleyen erkeği karşısına koysanız, o kişi rap’e tövbe eder, yetişemez...
Rap ne yaw icon
-Her fotoğraf çekildiklerinde çeken kişiyi “Güzel çek” diye uyarırlar. Fotoğraf makinasının gerçeği kopyaladığını umursamazlar...
titrek çekiyorsunuz flu çıkıyor Bööö
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Ah şu kadınlar
eee ama öyle :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.