Şahitsin ki hayatta pek az ağladım, pek az gözyaşlarıma hakim olamadım... Nice şeylere tanıklık ettim, nice ölümlere ve nice zulümlere...Uğradığım hakaretler,tek başıma yanımda hiçkimse olmadan verdiğim mucadeleler, farkettim ki Hiçbiri Suriyedeki zulme şahit olmak kadar acı vermedi bana... Hiçbiri Filistin denilince delmedi yüreği
mi... emziği boynunda şehadet şerbeti içen küçücük bebekleri... Garip bir belde Gazze'nin çektikleri... Müslüman olmanın lanetli bir kavme yaydığı korkunun şahitleri... Ve direnenleri...16 yaşın da cihat meydanlarında şehit olan kardeşleri...Annesiz kalan çocukları...çocuksuz kalan anneleri... Dinleri özgürlükleri ve vatanları için savaşanların terorist ilan edilmeleri... Aciz bir kulum Allah'ım..! Aciz, zavallı bir kul... Benim gibi milyonlar var... Ellerinden bir şey gelmeyen, utanan milyonlarca günahkar Müslüman...Utanıyorum Rabbim ,dertlerimi dert edinip, dinimi dert edemediğim için
dertlerimle boğuşurken, din kardeşlerimi unuttuğum için ... Bir annenin evladı gözleri önünde öldürüldüğü ,Bir eşin hanımına gözleri önün de tecavüz edildiği nice zulm ve işkencelere maruz kaldıkları, başlarına bombalar yağdırıldığı, evleri yağmalandığı, o anlar da tv başın da izlediğim dizilerin kahramanlarına üzüldüğüm, dvd alıp film geceleri düzenlediğim,daha ne kadar çok para kazanırım diye hesaplar yaptığım, gerçek değerleri unutup o anlar da kardeşlerim için birşey yapmadığım ,aklıma bile gelmedikleri için utanıyorum
Nasıl çıkıcağım huzuruna hiç bir fikrim yok... Nasıl savunacağım kendimi, arıyorum ama bahane bile bulamıyorum Rabbim...Neyi bahane olarak sunacağım sana
Dilim tutulacak gözlerim konuşacak, dilim tutulacak ellerimin duaya açılmadığı vakitlerde kumanda ile olan boğuşmalarımı anlatack, Ben acizim günahkarım, benim gibi binler var Rabbim... Şuursuzluğumdan dolayı beni bizi hepimizi bağışla... Bizi yaptıklarımız ile değil merhametin ile hesaba çek... İzin ver Cihadı kocalarımıza ve erkek evlatlarımıza emreden eş ve anneler olalım...İzin ver oğullarımızın Cihada giderken ellerini öptüğü, eşlerimizin alınlarımıza şehit kanı sıcaklığındaki öpücükleri ile cihada sabredip, evlerimizde bekleyenler olalım...İzin ver Rabbim , bu şuuru bizlere ver, ver ki kefaret edinelim....İzin ver ağzalarımızı paramparça olarak sana sunalım... İzin ver izzetimizi yeniden kazanalım...Senin şanın ne yücedir, senden başka ellerimizin açılacağı, başımızın önünde eğileceği, kimse yok Rabbim...senden başka övgüye layık olan kimdir... Sen tek Rab sin , tek ilah yalnız sana ibadet eder , yalnız senden yardım isteriz...Senden senin sıfatların ile istiyorummm. Muhakkak ki ben seni övmeyi tam anlamı ile beceremiyorum... Sen kendini övdüğün gibisin inandım iman ettim...Affet....
İsraili ve Amerikayı, tüm küfür devletlerini PARAMPARÇA ET..! DARMADAĞIN ET... (aminnn)
Elhamdulillahi Rabbul alemin....
![[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]](http://4.bp.blogspot.com/-xGAoZcgkZ7A/UbuBlKhTrxI/AAAAAAAABSI/MhYEJHQBGl4/s1600/sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg)