You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
ağlamaktayım
bir sukut aranırken gözlerinde
yaz ayında bahçede açmış
bir çiçeğin ta en derininde
tohumu toprağa yele karışmış

zem eder bakışlardaki halet
ve verilmiş sözlerden medet
beklenirken en soğuk yerinde
bahar kışım olup ele karışmış

ben demiş bilenim en ıssız yeri
orda bulur ve gider gelmez günleri
bir kalem yazar sensiz günleri
sözüm kitap olup seyre dalınmış

ahte vefa etmez bir uzun yolda
uzakların en yakın noktasındayım
bir nefes kadar yakınında
o masum gözlerinde ağlamaktayım.

hado77

Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: ağlamaktayım
selamun aleykum

bılena
yorumun için teşekkür.

ALLAH teala bizlerden razı olsun.
Degerli hado77 Kullanicisi Jul 2010 Tarihinden Beri İslami Forum, İslam, İslamiyet
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-08-2010, Saat:06:05 PM, Düzenleyen: hado77.
köyün delisi
genelde son kıt'alarda kopuş var, yani şiir şaha kalkıyor.. bir de sanki böyle.. nasıl desem.. şiir bulunduğu kalıptan çıkmaya zorluyor kendini gibi.. yani bir sancı var şu ana kadar okuduklarımda.. yakında rayına oturacak gibi.. tam da tarif edemiyorum.. ama güzel.. bir de devrime dair şiirler bekliyorz, şiirleriniz o yana kayıyor..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

gribal_enfeksiyona

yorumun ve tespitlerin için teşekkürler.

devrim konusunda ancak düşüncelerin tebdilcisi olarak yazabilirim.
yazan şairler rabbe kavuştu ve bir fırsat daha tanınsa idi sözün özünü söylemek isterdik diyorlar gibi.

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
her filozof gibi.. bence hissedin ve yazın, içinizde var birşeyler.. ya da benim kuruntum bilemem, ama aşkı geçelim, bence, faidesi yok.. aleykum selam bir de
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
selamun aleykum

gribal_enfeksiyona

tekrar tekrar teşekkürler.
anlaşılmak güzel şey.
elden geldiğince yazmaya devam. her gün daha iyi olur inşaallah.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.