You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
ağla..
Bazen düşünüyorumda ağlamak zayıflıktır,diyorum niye ağlayayımki? ağlamak bana ne kazandırır?Geçen zamanımı geri getirebilir mi?Yaptığım hataların düzelmesini sağlayabilir mi?

Kararan kalplerimizin günah kiriyle kapkara olan kalbimizi yıkamanın tek yolu aslında ağlamak!

Ağla!.. ama bu dünya için değil,bu dünyada kaybettiklerin ve kazanamadıkların için değil.Yapman gerekirken yapmadıkların için ve yapmaman gerekirken yaptıkların için ağla!..

Dünyayı kazanmaya uğraşırken kaybettiğin ahiretin için ağla!..Peşin olan dünyayı tercih edip ahireti unuttuğun için ağla

Gözyaşların, işlediğin günahlar sebebiyle katılaşan ve kirlenen kalbini temizlemenin tek yolu aslında.
Pişmanlık içinde Rabbinin önünde iki büklüm Tek gerçeğin ve tek sahibin O olduğunu kabullenerek,Rahmetine sığınarak RAHMAN VE RAHİM olan Allah'ın . İnci inci dökülen gözyaşlarının karşılığında Rabbin sana tertemiz bir kalp nasib etmez mi hiç?

Beni Ancak Ağlayanlar Anlar...Dinmiyor Gözyaşlarım RABB'im SEN'in İçin Müslümanlar İçin...

Ağla gözüm ,dinsin sözüm,Hakka dönsün özüm

Ben bir hiçim,merhametine sığındım RABB'im,Akan gözyaşlarım bir nişanesidir Sana olan acziyetimin.

Selam ve Dua İle...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.:: DeathLess ::.
RE: ağla..
Ağlamak kalbi yumuşatır...Boş yere ağlamayın ama Wink
When you have Loved and you\'ve Lost SomeOne You know what it Feels like to Lose ! Nothing will Never Be The Same Again..And Life.. Has Betrayed me Once Again.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ağlamak iyidir Sad
insanın en iyi dostu her zman yanında seni hiç terketmezSad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Cvp: ağla..
Ağlamak bazı acılarda yetmez, bazı ölümlere
Örtüsüdür bazı acıların, örter, örtülmez, savunur bir süre
Ağlayanlar sevinmeli, sevin ağlayabiliyorsan, acılar art arda dinmeli
Duru bir nöbetçe gibi, durur bir bekçi gibi, zaman gülmeli-gülmeli
Sevin ağlayabiliyorsan, unutmanın kardeşidir ağlamak, uyur uyanır yatağında duyguların, düşüncenin kucağında hep çocuktur ağlamak

SAĞOLASIN NAGİHANIM...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ağla yaralı kalbim ağla
RABBİM kimseyi ağlatmasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
amin inşSad
o şarkıda çok güzel bu aradagülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: ağla..
melisa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ağla yaralı kalbim ağla
RABBİM kimseyi ağlatmasın

aneeeeeeeeeeem muma bak la nası bişe o melisaaSmile
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
lan okadar yere yazı yazdı benım konudamı dıkkatini cektı o mum insan konuyada bı yorum yapardıifade

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.