You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Forumcu
RE: AFFETMEK
Tövbe edersen affeder. Çaldığın şeyin sahibi hakkını öldükten sonra alır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Niye inanmıyorsun? Muhtemelen yaşı küçük. Ne güzel İslami sitelere giriyor. İnanmaman onu kırar.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yapma paktuna.
Ellesmek nedir ya.

Sen inanabilirsin. Ben inanmiyorum.

Ben dalga gecildigine inanmaya başladım artik.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Ya da nesil oldukça bozuldu. Biz 13 yaşındayken karşı cinsle karşılıklı 2 cümleden fazlasını konuşamıyorduk.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yaptım abiler bi yanlış çok pişmanım Sad 15 yaşındayım adamı bulamıyorum ki hakkını ödeyim napayım o çaldığım miktarı sadaka versem sevabını bağışlasam adama ödeşirmiyiz ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
Anlayış değil de niyet okuyuculuğu yapmadığımızdan oluyor. Bu tür sorularla sen ilk kez karşılaşıyor olabilirsiniz ama. Bunları bire bir soranlar bile var.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.