You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
Adnan Oktar
Geçen bir konuda hanzala, Adnan Oktar için ilmi var demişti.Ben ise yok diye biliyordum.Çünkü birkaç videosuna bakmıştım.Hiç ilmi olan birisi gibi durmuyordu.Aşağıdaki video ilminin olmadığının kanıtıdırgülücük

Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
RE: Adnan Oktar
Kendi kanalında programı vardı şuanda devam ediyormu bilmiyorum ama onu izleyen mutlaka anlar.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ben kanal A9 da denk geldiğinde izlemiştim,arada bir açıp bakıyordum.İlmi tek lafını duymadım.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
...

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Adnan Oktar kim bilmiyorum ama programına açık saçık kadınlar çıkardığına göre normal biri değildir herhalde gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ilmiyle değilde güzel kadınlar ile hatırlanıyor üzgün Allah hidayet versin..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Hanzala adamı övmek için ilmi var demedi..Fakat hanzalanın dediği doğrudur, ilmi var..Adamın bazı konularda bilgi sahibi olması demek hareketlerini tasvip ediyoruz anlamına gelmez.o hala -gereksiz bir insandır-, sapıtmış bir insandır.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Ne ilmi Allah aşkına hepsi çalıntı onların. O belgeselleri kendi çekmedi ya! Belki kitapları o yazmıştır. Ama kitapları da bir yerlerden kopyalandığı kesin. Kendisi sapığın teki...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.