You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Adına şiir yazılacak bir kız yok mu üstad?

General
Adına şiir yazılacak bir kız yok mu üstad? Yoksa koskoca memlekette şair mi kalmadı? Şarkıların canı çekilmiş,yazılar yağmur altında kupkuru! Evlerin boyaları mat,çehreler çarşamba pazarını aratmıyor. Yürekler ayrı bir vukuat; onu saymıyorum bile..! Güzel bir kelam edeni mevsimsiz açan çiçekler gibi gözden sakınmak mı gerek? Tamam tamam! Senin gibi yapıyor,susma hakkımı kullanıyorum üstad! Ama biliyorum ki bu şehirde şiirler yazılacak yine,güzel şarkılar söylenecek..Nisan yağmurlarında ıslanacak umutlar,rengarenk evleriyle Balat'ta yürüyeceğiz;Ayak seslerimiz kıskandıracak hüznü..!

Şimdi usul usul fısıldıyorum en güzel şarkıları.Ellerim cebimde,kaldırımlarını aşındırdığım İstanbul sokaklarındayım;Gamze gamze bir gülüver şimdi..Öyle ya! ''İkinci bahar'' yaraşır bu şehre.

/--Alıntı
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.