You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ah Teslimiyet..!
Adalet Peşinde

Adalet Peşinde / Law Abiding Citizen 2009 ABD / Türkçe DUBLAJ-

Tür: Dram, Gerilim, Gizem, Suç
Yönetmen: F. Gary Gray
Müzik:Brian Tyler
Süre:1 saat 49 dk
Oyuncular: Jamie Foxx , Gerard Butler,
Bruce McGill, Leslie Bibb
Clyde Shelton (Butler) eşi ve çocuğuyla güzel bir hayat sürmektedir. Ancak bir nedenden dolayı saldırganlar evini basarlar ve gözleri önünde karısını ve çocuğunu öldürürler. Şoka giren Clyde kısa sürede atlatmaya çalışır bunu ve adalet tecelli etmeye başlar. Mahkemeye çıktıklarında saldırganlardan birisi müebbet hapis almasına rağmen diğeri, avukatın yaptığı anlaşma ile az bir ceza alarak kurtulmayı başarır. Bu tabiki kin ve nefret dolu Clyde’i daha da hiddetlendirir. Artık yapacağı tek şey kalmıştır; kendi yöntemleriyle eksik kalan adaleti yerine getirmek…

İlginç, zeki ve yetenekli bi mühendis. Keşke ölümleri daha insaflı yapsaydı gülücük
Buradan İzleyebilrsiniz

Dilerim derdim affıma vesile olur..

Yürüyorsam düşe kalka, bil ki ısrarımdan..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
RE: Adalet Peşinde
çok izleyemiyorum aslında, uzun zamandır güzel film de izlemedim, ama bu film güzeldi gerçekten
çok izlemesekte yine de anlıyoruz iyi filmden

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 27-09-2013, Saat:12:53 AM, Düzenleyen: Münzevi.
Forumun Uykucu Ninesi
hayatımız film ne bide vakit ayırıp film izlicem :p :D:D:D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ah Teslimiyet..!
vakit bulursam izlerim yusuf sağol

Tuğçe bazen kendi hayatından sıyrılıp başkalarının aksiyonlarına da bakmak gerek?

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.