You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

açtığım konuyu GEREKÇESİZ silen '!!^^+'^%

MüslümAnarşist
Geçtiğimiz gün ilim kelebeği sevgi pıtırcığı amerikan köpeği israilin kölesi Fethullah Gülen'in İslam'ı nazıl yozlaştırdığını yayınlanan video ve bunu kendi gayelerine propaganda amaçlı olarak afişe eden gazetenin de tamamen kendi delilleriyle sabit olduğu bir konu açtım.. Konunun muhtevasında anlatılan DİYALOGTAN DÜĞÜNE isimli kenef eylemin Kur'an-ı Kerim'den net delillerle kesin olarak haram ve gayrimüslim efendilerinin RİCASI üzerine yapılan bir eylem olduğu da sabit tutulduğu net kıvırmaya yer vermeksizin açıklanmıştır..

Ancak şimdi baktım ki konu yayınladığım yerden silinmiş.. Kimin, neden sildiğini öğrenmek için sitede bir arama yaptım ve hiç bir ize rastlayamadım..

Burayı okuyan çok iyi bilsin ki o konuyu GEREKÇESİZ silen '!^!'^+^'%+ tarihin gördüğü, okuduğu, yazdığı en mükemmel iltifatlarla bezenmiş telaffuzlarıma mazhar olmuştur, hala olmaktadır ve ilelebed de olacaktır..
Sevgilim, eylem güzelim benim!
Yitik bir ülkeyi korumaya değil,
Yeniden kurulacak bir ülkeyi
Aşkla örmeye benzer devrimci olmak....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: açtığım konuyu GEREKÇESİZ silen '!!^^+'^%
gülücük şikayet etmiştim silmişler demek..

anlamam ne pıtırcığı olduğunu falan ama görüşünden yada gülen hoca hayranı olduğumuzdan dolayı değil.kullanılan sıfatların siteye yakışıksız kaçtığından dolayı silinmiştir.respect please.
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Ne sıfat kullanmışım da siteye yakışmamış ??

Bu konunun topyekün silinmesini mi gerektirir ayrıca ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
doğru sadece hakaret içeren kısım silinse olurmuş..
ama madem delillerini ortaya koydunuz.bırakında kimin ne olduğuna biz kendi özgür aklımızla karar verebilelim.
çünkü herkesin değer yargısı paradigması aynı olamayabilir. kimi de tam tersini düşünüyor olabilir.
birinin ak dediğine kimisi kara diyebilir.o yüzden peşinen herkes karalanmamalı..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
devrimde insanları galeyana gtirmekle değil.herkesin haklarının korunduğu ortak yasalara getirmekle olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Cvp: RE: açtığım konuyu GEREKÇESİZ silen '!!^^+'^%
fairuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:doğru sadece hakaret içeren kısım silinse olurmuş..
ama madem delillerini ortaya koydunuz.bırakında kimin ne olduğuna biz kendi özgür aklımızla karar verebilelim.
çünkü herkesin değer yargısı paradigması aynı olamayabilir. kimi de tam tersini düşünüyor olabilir.
birinin ak dediğine kimisi kara diyebilir.o yüzden peşinen herkes karalanmamalı..

Senin de belirttiğin gibi delillerini ortaya koydum.. Gayet tabii kimin ne olduğuna herkes kendi özgür iradesiyle karar verecektir.

Ancak konu tartışılamaz ve sorgulanamaz bir biçimde Kur'an ayetleriyle taban tabana zıt ifadeleri kapsıyorsa burada mü'min bir erkek ve mü'min bir kadın için seçme hakkı yoktur!!

İşte tam burada kişiden kişiye değişen değer yargıları, paradigmalar değil mevcut vakıanın getirdiği durum üzerinde Allah'ın hükümleri konuşur, ak ve kara da böylece bellidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
MüslümAnarşist
Cvp: RE: açtığım konuyu GEREKÇESİZ silen '!!^^+'^%
fairuz Adlı Kullanıcıdan Alıntı:devrimde insanları galeyana gtirmekle değil.herkesin haklarının korunduğu ortak yasalara getirmekle olur.

devrim insanları galeyana getirmek değildir..
Ama ondan önce şunu sorayım; herkesin haklarının korunduğu ortak yasalara getirmek nasıl mümkün ?
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bu konuda engin abiye sonuna kadar hak veriyorum...
Bnimde konularım silindi... Her şey ortada yazıyı nie imha ediyosunuz anlamıyorum!!
İftiramı ettik, yalan mı söyledik... Konuyu şak die kaldırmak kolay..
Yalan deyip sallamk kolay.. Bi defada kulağınızı kapatıp basiretiniz bağlanmış gibi durucağınıza konuları dikkatle okuyup mantıklı yorumlar yapın..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
konularınızı kim neden sildi bilmiyorum ama kimse için haksızlık yapılmaz

eğer sildilerse vardır bir nedeniWink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Silinen konuyu tekrar açtım reyyan abla..
Silinmesi gereken bi konumu tekrar bak sn bi...
Ayrıca msjlarımda silindi, konumda kitlendi..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.