You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Aclik sinir yapar =D

Aclik sinir yapar =D

© 9492.698875 ©
RE: Aclik sinir yapar =D
kahkaha kahkaha yaa alemsiniz haaa Big Grin o bebek artik o adami unutmaz bence büyüyünce gösterir ona ifade bunlar jepon işleri belli olmaz kafayi caliştirirlar :sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-03-2009, Saat:10:03 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
Profesör
bi kere ben kötü örnek fln değilim, ben mazlumun hakkını savunuorum burda Tongue savunmak için de bi sistem geliştiriyorum Tongue bunun neresi kötü örnek :D

İbret alınacak başka şeyler de var tabi burda :sırıtık:
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
işte benim ecdadım bana böyle kötü şakalar yapmaz Tongue o yuzden de ben japonyaya fln gitmem Tongue çoçuğmun ağzından lokmasını alan dedesi olsun istemem :sırıtık:
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
allahtan bebek babasının kucağında yoksa yemişti adam uçan bi tekme yüzüne gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.