You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acının rengi hep aynıdır...SİYAH

Acının rengi hep aynıdır...SİYAH

Kıdemli Üye
Cvp: RE: Acının rengi hep aynıdır...SİYAH
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
ASUDE Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Harşkasın dostum benim olsun acıların da güzelliği var dimi yaşamadan olmaz: ))
olmaz dostum olmaz
yaşanmazlarsa acı olmaz...
acı olmassa tad olmaz...
sevgi olmaz, aşk olmaz...
acıyı tadında bırakalım...
biz susmayalım acının rengi karışsın güzelliklere...
güller ebruli açsın herkesin yüreğinde...

Yaşayalım dostum doya doya onlardır bizi büyüten olgunlaştıran güzeli de çirkini de öğreten: ))
söze ne hacet; örneği bir sen; bir ben;
şikayetçide değiliz ayrıca; yaralarımız,acılarımız bize kuvvet veriyor..
daha bir yapışıyoruz yaşamın yakasına hemde sıkıca...
bu arada seni çok özledim...
[Resim: 1871qt9.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Acının rengi hep aynıdır...SİYAH
Yapışıyoruz hem de hiç bırakmamacasına dostum ve kuvvetliyiz her zaman.
Sen de en özel özlenenlerdensin bilirsin: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ızdırabımla, her şeyinle sükut. Sustum. Sükuta yazdım.
Susunca öz hasretlerim, gözlerime bir yığın telaş doldu. Kimeydi telaş? Ve sessizleştikçe telaş da gidince gözlerimden, yorgun bir masalcı gibi sustum. “Hasretlim” diyecek kadar bile konuşmayı arzulamadım. Sustum hasretlim, hasretliğimi yazdım.
Susmak güzel şey demişlerdi bir zamanlar. Susunca sevmek daha güzelmiş meğerse.
Sustum. Susunca belli oldu acının rengi.....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hayır değildir siyah güzeldir siyah umutsuzluğu ifade etmezz siyah güzel siyahlar güzeldir acı siyah değildir acıyı tanımla neyle tanımlıyorsan ama siyahla bağdaştırma beyaz ın kıymeti siyahla falan da anlaşılmaz siyah siyahtır güzeldir asalettir fark katmaktır tanrı veee karizmadır .:D ÖRNEK MALCOLM X tşk
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
tanrı bu adamı korusu dicektim yanlış anlaşılamsın orda tanrı yazıyor yanlışlıkla oldu o
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
Noluoo
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cvp: RE: Acının rengi hep aynıdır...SİYAH
seymai Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hayır değildir siyah güzeldir siyah umutsuzluğu ifade etmezz siyah güzel siyahlar güzeldir acı siyah değildir acıyı tanımla neyle tanımlıyorsan ama siyahla bağdaştırma beyaz ın kıymeti siyahla falan da anlaşılmaz siyah siyahtır güzeldir asalettir fark katmaktır tanrı veee karizmadır .:D ÖRNEK MALCOLM X tşk

seymai Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tanrı bu adamı korusu dicektim yanlış anlaşılamsın orda tanrı yazıyor yanlışlıkla oldu o

seymai Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ııııııııııııııııııııı

Sen gerçekten sorunlusun anlaşılan ya da gizemli omaya mı çalışıyosun?
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.