You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ACİL TEFRİCİYE OKUYABİLİRMİSİNİZ?

Yeni Üye
Kardeşlerim Merhaba,
Aranıza yeni katıldım, açılan konuların içeriklerini okudum yorumlar hoşuma gitti...Bende dahil olmak istedim aranıza mübarek Cuma günü. Allah(c.c) beterinden korusun bir derdim var. Eşimle ayrı şehirlerde çalışıyoruz. 2,5 yaşında bir yavrumuz var ve bir araya gelemedik 5 yıldır. Tefriciye okumaya başlayacağım, bana yardım edip dualarınızı esirgemezseniz çok sevinirim. Selat ve selam ile

dualarla birleşelim
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: ACİL TEFRİCİYE OKUYABİLİRMİSİNİZ?
Bu dua muhtevasında şirk ihtiva etmektedir. Allah'ın isimleri ile dua ederseniz; kabul olma ihtimali yüksek olur. Bunun dışında (herşey de değil) bazı şeylerde henüz bilmediğiniz hikmetler olabilir, bunu da kalbinizden çıkarmayınız. Allah, hayırlısı ile sizi kavuştursun. Selamlar...
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Alıntı:tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ......
bihi edatı (kendisi sayasesinde) manasını verir.. Kendisi sayasinde sıkıntıların giderildiği, yani ettirgen fiil olarak kullanıldığı gibi ''kendisi sıkıntıları gideren'' manasınada gelir... bu zat Allahtır.. Efendimiz sav değil..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Kalemşör, o zaman dualarınızı esirgemeyin lütfen, kimin duasının kabul olcağını Allah bilir.
teşekkürler açıklama ve cevap için
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Allah yardımcınız olsun hayırlısıyla birleşmenizi nasip etsin çocuğunuzu islama bağışlasın(amin). siz de dualarınızda bizleri unutmayın inşaAllah.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 01-10-2012, Saat:05:52 PM, Düzenleyen: karadamlalar.
هل أنا حقاً أنا ؟
قَالَ رَبِّ إِنِّي أَعُوذُ بِكَ أَنْ أَسْأَلَكَ مَا لَيْسَ لِي بِهِ عِلْمٌ وَإِلاَّ تَغْفِرْ لِي وَتَرْحَمْنِي أَكُن مِّنَ الْخَاسِرِينَ

Allah sizi (rızasına giden yolda) birleştirsin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Karalamlalar ve kalemşör dularınız için teşekkür ederim Allah razı olsun. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun İnşallah. Ben şu anda islam felsefesi ve tıp üzerine doktora yapıyorum, İnşallah o bitimce belki birşeyler değişir.

Allaha emanet olun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-10-2012, Saat:09:28 AM, Düzenleyen: feyzanur1977.
هل أنا حقاً أنا ؟
Eski Yunan felsefesinin ve yahudi-hristiyan kaynaklı Teoloji münakaşalarının saf ve duru İslam mantığına sirayet etmiş olmasından son derece hüzün duyuyoruz. Biz prensip olarak ''felsefenin'' İslam ile sentez edilmesine son derece karşıyız. Modernize edilmeye çalışılan ''İslam felsefesi'' olarak öne sürülen tezler gerçek İslamdan teşekkül etmiş hakikatler değildirler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
İslam Felsefesi zaten Yunan Felsefesinden önce vardı. Sizinde deyindiğiniz gibi İslam felsefesinin kaynağını Yunan felsefesine bağlamak son derece yalnış ancak bunu pek çok yazar yapıyor. İslam Felsefesi, latinceden yapılan Yunan eserleri ile bakış açısı tabiki değişti bu inkar edilemez. Ancak dediğim gibi kaynağı buraya bağlamak doğru değil. Bu konu üzerinde çok konuşulabilinir. Eski islam felsefi eserlerini okumak gerekiyor.

sağlıcakla kalın
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.