You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Acil bir mesele
Şimdi işten anlayan ehli ve fetva verebilecek bir abi varsa sorum onadır bencelerle cevap vermeyin lütfen.Lise yıllarında konuştuğum bir arkadaşım vardı(kız) ara ara görüşürduk ve yine görüşmeyi planlıyorum oturup çay içip muhabbet etmek icin.ilk gördüğümde sarılmak doğrumudur?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
RE: Acil bir mesele
Ben bu konulardan çok anlamam.Belki cevap veren bir insan olmaz diye yazıyorum.Kendi kısmetin değildir evlenmek niyetinde olmadığın insan.Yani hiç bir yakınlaşma doğru olmaz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Acil bir mesele
Lisede görüşüp bir günaha girmişsin. Allah hayatından çıkartmış düzgün insan ol demiş Harama bulaşma. Şimdi diyorsun ki görüştüğüm yetmiyor bir de ilk buluşmada sarılırsam bir günahı var mı. Yok kardeşim hiçbir günahı yok sen ilk buluşmada git kızla oyna seviş aynı yatağa gir zina da yap sana izin hiçbir sorun yok(!) Her Allahım ya seçmece karpuzun kelek çıkması gibi ne biçim soru soruyorsunuz? O niyetin varsa biz gitme desek de halt yemeye gideceksin zaten o yüzden git ne yapıyorsan yap ama yaptığın en küçük yüzüne bakmanın bile günah olduğunu unutma İslami korkun varsa gitme! Yoksa sana izin git evlenmeden 2 3 tane çocuk yap ilk buluşmada.... (!)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.