You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
acı gerçekler
[IMG][URL="http://img386.imageshack.us/img386/4091/uzun11696od.jpg"][/IMG]

[Resim: uzun11696od.jpg]

[Resim: zezemsi_veda19bd.jpg]

[Resim: 22tj4.jpg]

Hayatı hızlı Yaşamak

Hayatın gerçeklerini görüp değerlendiriyor muyuz,yoksa acı gerçekler arasından hızla geçip gidiyor muyuz?

[Resim: 112et2.jpg][/URL][/U]

[Resim: 11fp3.jpg][/URL]

[Resim: 113zz5.jpg][/URL]

[Resim: 114fa4.jpg][/URL]

[Resim: 111kv1.jpg][/URL]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: acı gerçekler
Arkamıza bile bakmadan.
Acının ucu bize dokunduğunda mı uyanıyoruz gaflet uykusundan.

[Resim: 57picszizaxt7.jpg][/URL]

[Resim: 49843703dq4.jpg][/URL]

Boş ve anlamsız gözlerle etrafı seyretmek. Hep kendi eksenimizde, çıkar hesapları yarak mı odaklanıyoruz hayat denen şeye.

[Resim: 11fn7.jpg][/URL]

[Resim: 12fs7.jpg][/URL]

Bir açıp bir kapanmak. Neden ve bilmezlikleri kafamızı kurcalıyor mu yaşadığımız veya yaşama ihtimalimizin olduğu olaylar.

[Resim: 52126170ra8.jpg]

Az veya çok başkasının dertleri ile dertleniyor muyuz? Yoksa.. yoksa bana ne deyip yüzümüzü çeviriyoruz?

[Resim: s6ly0.jpg]

[Resim: 11rv5.jpg]

[Resim: 111cs1.jpg]

Hayatın içinden hızlı geçerken bütün bunları elbette düşünmüyoruz. Kendimize tek yön ve tek hedef belirlemişiz. Hani eskilerin deyimiyle “at gözü” ile bakıyoruz. Baktırılıyoruz.

[Resim: 112un7.jpg]

[Resim: 113mp0.jpg]

Aldığımız eğitim, yaşadığımız toplum, çevremiz; hep aynı şeyi fısıldıyor kulağımıza.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: acı gerçekler
off ya üzgün

rabbim yardımcıları olsun

bizlerede merhamet versin ki çevremizdeki olam bitene kör ,sağır,vurdum duymaz kalmayalım üzgün
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:off ya üzgün

bizlerede merhamet versin ki çevremizdeki olam bitene kör ,sağır,vurdum duymaz kalmayalım üzgün
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
KaRDeLeN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:off ya üzgün

Sad
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.