You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Ac kalmak
yahu arkadaşlar şu ateist üyeyle uğraşmayın nedediğinden bihaber...tek bişey diyebilirim oda dua niteliğindedir ..Allah ıslah eylesin..nediyim daha başka Rolleyes
Seven Sevdiğine Sevdiğini Söylesin.. Hz. Muhammed (S.a.v)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
yok dogru bildigi yanlisi,yanlis bildigi dogruyu anlatalim ki bir faydasi olur belki
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sende biyerde haklısın..ama anlamamakla ısrarcı ve daha kötü şeyler söyler diye korkmaya başladım..hem bilmiyor hemde öğrenmek istemiyor
Seven Sevdiğine Sevdiğini Söylesin.. Hz. Muhammed (S.a.v)
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
isim isim bilim adami bilmem cok unluler disinda,ancak onca yildir yurticinde de disinda da mideye donemsel tatiller ayirmanin oneminden bahsedilir,bu arada oruc bazi farklariyla hiristiyan ve yahudilerde de halen vardir.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.