You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Abbas Milisleri Batı Yaka’da 6 Hamas Mensubunu Daha Kaçırdı

((Meksikalı))
Filistin Enformasyon Merkezi

Siyonist işgal güçlerinin misyonunu sürdüren Abbas milisleri Batı Yaka’da yaptıkları operasyonlarda 6 Hamas mensubunu daha kaçırdı.

İslamî Direniş Hareketi (Hamas)’ın Batı Yaka’daki teşkilatının resmi internet sitesi “Umame” bugün verdiği haberde, Abbas milislerinin Batı Yaka’nın el-Halil ve Ramallah şehirlerinde yaptıkları operasyonlarda 6 Hamas mensubunu daha kaçırdıklarını duyurdu.

Haberi veren Umame, Abbas milislerinin el-Halil şehrinde Memun en-Netişe, Mu’tasım en-Netişe, Muhammed el-Atraş, Emin el-Kavasime ve Ebu Deys İmad’ı; Ramalllah’ta ise İbrahim es-Sebu’u kaçırdığını belirtti.

Diğer taraftan Siyonist gaspçı yerleşimcilerin bugün sabah (11 Ağustos Salı) Nablus’un güneyindeki Urta kasabasında Filistinli bir vatandaşa saldırdıkları bildirildi.

Kaynaklar Siyonist yerleşimcilerin saldırısına uğrayan Yusuf Ata Ali Abidat’ın (40) Nablus’taki Refidya hastanesine kaldırıldığını ifade ettiler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
RE: Abbas Milisleri Batı Yaka’da 6 Hamas Mensubunu Daha Kaçırdı
Allah filistinin yardımcısı ve israilin gazabı olsun
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
RE: Abbas Milisleri Batı Yaka’da 6 Hamas Mensubunu Daha Kaçırdı
Allah (c.c) Mücahid'Lere ve Yardımcılarına Yardım etsin...FİLİSTİN'i UNUTMAYIN !!! UNUTTURMAYIN !!!!!!!! (amin)
[Resim: 65897398.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.