You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...

Yeni Üye
Sami Yusuf K.Maraş'a geliyor

İslami müziğin sevilen ismi Sami Yusuf, 8 Kasım'da Kahramanmaraş'ta konser verecek. Azeri asıllı İngiliz sanatçının konserine 25 bin kişinin katılması bekleniyor.

Afrika turnesinden sonra ilk konserini Kahramanmaraş'ta verecek olan sanatçı, sevenleriyle 12 Şubat Stadyumu'nda bir araya gelecek. Yusuf, Türkiye'de İstanbul Feshane Konseri ve Ankara Konseri'nden sonra üçüncü konserini Kahramanmaraş'ta vermiş olacak. Konsere çevre illerden katılımın da yüksek olması bekleniyor. Kahramanmaraş konseri öncesinde şehrin tarihi ve turistik mekanlarını da gezecek olan ünlü sanatçı, konser günü ana sponsor olan ünlü dondurma markalarından EDO'nun Yatılı Bölge'deki şubesi KAFEDO'nun açılışını yapacak ve hayranlarıyla imza gününde bir araya gelecek. 20 YTL olarak belirlenen konser biletleri sponsor firmalardan temin edilebilecek. Ünlü dondurma firması EDO'nun ana sponsorluğunda düzenlenecek olan konsere Maraş Park Recidence, Kahramanmaraş Lider İşadamları Derneği (KALİDA), Karde Dekorasyon, Tekbir Giyim, Nazar Giyim, Hedef Kırtasiye ve NT Mağazaları da sponsor olarak katkıda bulunacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
sadec k.marasamı gelcekmıs pekı merak etımmgülücük
saol bu arada

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
İST.DA UĞRASIN
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: 8 KASIMDA SAMİYUSUF K.MARAŞA GELİYOR...
sordum soruşturdum ve yalan haber olduğunu öğrendim

zaman gazetesinin uydurma bir haberi arkadaşlar

halayhalayhalay
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 02-10-2008, Saat:01:07 PM, Düzenleyen: *Rabia*.
Acemi Üye
BEDAVA OLSA YİNE GELMEME FAHİŞ FİYATA KONSERE GELİYOR HZ ÖMERİ ÖRNEK ALSINDA ÇÖLDEN GELEN KERVAN KAFİLESİDNEKİ TÜM MALLERINI YOKSULA BAĞAŞLASIN 80 MİLYARA KONSERE GİTSİN SONRADA ŞİRİN GÖZÜKSÜNLER ENAYİMİ YOK BİİZM CAMİA KULLANILMAYA ÇOK MÜSAYİT YAHUU
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
50 lira olsun gene giderim

adam süper bi şekilde yusuf islam dan sonra çok güzel bir şekilde islamı temsil ediyorgülücük

ne yani müslüman diye para almicakmı ne saçmalıyosun sengülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEDAVA OLSA YİNE GELMEME FAHİŞ FİYATA KONSERE GELİYOR HZ ÖMERİ ÖRNEK ALSINDA ÇÖLDEN GELEN KERVAN KAFİLESİDNEKİ TÜM MALLERINI YOKSULA BAĞAŞLASIN 80 MİLYARA KONSERE GİTSİN SONRADA ŞİRİN GÖZÜKSÜNLER ENAYİMİ YOK BİİZM CAMİA KULLANILMAYA ÇOK MÜSAYİT YAHUU

SİZİN KAYITLI OLDUĞUNUZ SİTENİZDEKİLERDE BEDAVAMI?kahkahakahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ne iş yapiyosunuz yapmıyomusunuz bilmiyorum ama sizin hiç bir aylık maasımı almıyım dediginiz oldumu niye bedava yapsınlarkki bence gorundugu kadra kolay bi iş degil sanatcı olmak
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:BEDAVA OLSA YİNE GELMEME FAHİŞ FİYATA KONSERE GELİYOR HZ ÖMERİ ÖRNEK ALSINDA ÇÖLDEN GELEN KERVAN KAFİLESİDNEKİ TÜM MALLERINI YOKSULA BAĞAŞLASIN 80 MİLYARA KONSERE GİTSİN SONRADA ŞİRİN GÖZÜKSÜNLER ENAYİMİ YOK BİİZM CAMİA KULLANILMAYA ÇOK MÜSAYİT YAHUU

samiyusufta size nolur gel diye yalvarıyordu hey allahım yakahkaha
geçen sene fesanede ücretsiz mükemmel bi konser verdi şahsımada nasip oldu gitmek tabi nifak çevrelerinin şer odaklarının kıskançlık göstermesi e doğal olsa gerek anlıyorum sizi...:sırıtık:
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.