You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: 7G NEDİR?!
saçmalamış tabiri caizse. komplo teorileri ile vakit kaybedecek vaktimiz yok, olmamalı.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
31 mayıstan itibaren gezi parkı protestosunu takip etmekteyim, bu olaylar üstünden yürüttüğü teoriler komple saçma. 25. kare vs şeyler doğru olsa dahi bir insanı komple yeni bir fikre sokabilecek güçte değillerdir. insan bir fikir veya inanışa kendini açmadığı sürece bunların o tip bir şeyi yaptırmaya gücü yoktur.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yazı olaylarla kısmen (veya tamamen) örtüşüyor gibi.
Think Tank kuruluşları zaten bu amaçla kurulmuyor mu?
Onlara milyarlarca yatırım yapıldığını da unutmamak gerek.

Bundan 10-15 sene önce Ergenekon yapılanmasından söz edilseydi, sanırım aynı tepkiyi verirdiniz.
Aslında bu o zaman için gayet doğal bir tepki olurdu.

Bugün aynı tepki olmamalı, diye düşünüyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
dış güçler hiç kullanmıyor demiyorum, fakat "dış güçler bu olayı sömürüyor" diyen insanlar en büyük dış güç şubesi akp yi göremeyip bunlarla uğraşıyor ve alıntıladığın sitedeki adam da bunlardan biri. ergenekon denilen yapılanma kötü olduğunda karşısındaki her şey iyi olmak zorunda değil, buna islami camianın artık alışması lazım.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Söylediklerin genel manada çok doğru!

Sadece bir noktasına katılmıyorum:
Müslümanlar aleyhine delilsiz yazı yazma, iddiada bulunma, itham etme veya karalama!

Bunun dışında kesinlikle hem fikiriz!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
sadece bu söylediği üstünden söylemedim, bu sitenin sahibinin başka yazılarını da okuduğumdan söyledim.

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
O zaman saygı duyarım.

Genelde yazı başlıklarına bakıp ön yargılı değerlendirmeler yazanları çok gördüğümüzden -kusura bakma- biz de belki aceleci davrandık.

Yalnız benim kastım daha çok;
AKP, Nur cemaati, Süleymancılar, Tasavvufçular, Selefiler ve diğer cemaatlerin Amerikancı diye delilsiz yaftalanması yönünde idi.

Ama yine de önceki bilgilendirmeniz hoşuma gitti ve takdir ettim.
Okuduktan sonra yorumlamak gayet doğal!
Neticesi ne olursa olsun...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
eyvallah. islami yapılanmaları dış güçlerin kullandığı yeni bildiğimiz bir şey değildir, abd nin islamla mücadeledeki onlarca yıllık politikası budur. ve selefisinin içinde de, sofisinin içinde de, nurcusunun içinde de abd nin işine gelen yola yürüyecek insanlar vardır. rand raporu diye bir şey vardı belki hatırlarsınız, bilmiyorsanız da araştırmanızı tavsiye ederim ki abd nin islama karşı yaptığı planın çok iyi bir özetidir.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.