You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
6 saniyede hack
İnternette güvenlik ve filtreleme üzerine çalışmalar yapan Websense, Microsoft Live servisinin kullandığı "güvenlik resmi" sisteminin 6 saniyede atlatılabildiğini iletti.

Captcha diye bilinen "güvenlik resimleri" özellikle bilgisayar korsanlarının kullanıcı formları üzerinden spam yapmalarını engellemek amacıyla kullanılıyor. Sistem yapılan girişin bilgisayar tarafından mı yoksa bir ziyaretçi tarafından mı yapıldığını algılayabiliyor.

Websense, Microsoft Live servisindeki bu hizmetin Internet Explorer üzerinden atlatılabildiğini bildirdi. Kırma işlemini yapan kodlar hesap isimlerini bulup IE üzerinden Hotmail'e giriş yapıyor ve ardından güvenlik resimlerini bulup bu güvenlik seviyesini atlatabiliyor. Bu yolla çok sayıda sahte kayıt girişi yapılmasına, diğer bir deyişle spam yoluyla form gönderilmesine imkan tanınıyor. Tüm bu işlem için geçen süre ise sadece 6 saniye.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: 6 saniyede hack
bende hacklemeyi öğrenmek istiyorum ya
ayrıca 6sn vavvvvvvv
saolasın
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-05-2008, Saat:11:41 PM, Düzenleyen: ce'e.
Forumcu
RE: 6 saniyede hack
Hiç gerek yok
İnternet Explorer/İnternet Seçenkleri/Bağlantılar/Yerel Ağ Ayarları/Orda bütün check işaretlerini kaldırıyom.
İstediğim yere giriyom.:D
Tabi bu benim çalıştığım yerde böle
>>>Artwinli Copyright © 1990 - 2009 ®<<<
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: 6 saniyede hack
artwinli Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Hiç gerek yok
İnternet Explorer/İnternet Seçenkleri/Bağlantılar/Yerel Ağ Ayarları/Orda bütün check işaretlerini kaldırıyom.
İstediğim yere giriyom.:D
Tabi bu benim çalıştığım yerde böle

yaaaaaaaa bu kadar mı yanee icon
yaf biraz deşsene bunu bana icýn
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: 6 saniyede hack
walla ayşe senden korkulur ne yapacan öğrenipte hacker mı olacan SmileSmileSmileSmile

ama paylaşım güzel eline sağlık
BAŞARILAR
OKANLI.......

[Resim: paylas1ck.gif]

[Resim: 706pp0nc2ks6bx3.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
to_arisen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:walla ayşe senden korkulur ne yapacan öğrenipte hacker mı olacan SmileSmileSmileSmile

ama paylaşım güzel eline sağlık

icon
böğğgülücük
neden olmayım da ama öle kıytırık bi hackleme diil gerçekten ciddi manada öğrenmek istiyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
to_arisen Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vatana millete hayırlı bir hacker ana olasın emiii
SmileSmileSmileSmile

zuhahaha icýnicýn
Allah seni emi arisen
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.