You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
5.haftanın konusu
Selamunaleykum arkadaşLar bu haftaki konumuz içerisinde bulundugumuz Mubarek ramazan ayı...bu ay içinde yapacagımız ibadetler, orucun güzelligine ulaşmak için dikkat etmememiz gerekenler, dilin orucu nasıl olur ,ramazanın manevi huzuruna eriştiginize inanıyormusunuz, oruc hakkında bildikleriniz ve bilmedikleriniz nelerdir ?

katkılarınızı bekliyorum
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: 5.haftanın konusu
ramazan ayının hakkını hıcbır sekılde verdıgımızı dusunmedım muslumanlar olrak.kahvelerde ramazan ayına has kumar masaları kuruluyor.ınsanlar sahura kadar zaman oldurmek ıcın oyun oynamaya gıdıyorlar.eskısı kadar oruc tutan kalmamıs.tutana bıle tuhaf bı gozle bakıyorlar.ne hale geldık icon
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bu sıcakta dayanamıyorsanız oruc tutmayabilirsinz diyenlerle dolu televizyonlar...zorlanıyorsan tutma cünkü sıcaklarda oruc tutmak farz değil sanki kafasına göre fetva verenler oldukca keyfine göre oruc tutanlarla dolar taşar etraf

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
geçen gün bana okuld amanyak mıısn oruç tutulur mu bu havada dediler yaa :D:D
bu konuya değinecem, iftardan sonra :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
deli olmadan veli olunmazmış manyaklıkta deli'ligin bir diger adı...demekki dogru yoLdayız)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hep birlikte deli olmak dilegiyle diyelim o vakit)

Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bencede cünkü suan iş yerinden cıkıp eve gidecek hal bile yok =)tüm gün herkes soguk su soguk su içti=)leyleklere bırakacak kendimi=)
Off Dedi Gitti Delikanlı...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
oruc tutmuyorlar mı ordakiler ne kötü...ama sizin sevabınız daha çok bizden o zaman ) ne mutlu size

Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
bir de bu ayda heyecanla beklememiz gereken bir gece var, kadir gecesi. ramazanın son on günü itikafa da girebiliriz ki bence muhteşem birşey, tam bir ruh detoksu :D
bu aya bayılıyorum, fırsatlar seç beğen al kabilinde (:
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.