You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

5 GÜNDE Doğdu Tanrı İlan Edildi

Administrator
Onu annesi dünyaya getirebilmek için tam 5 gün uğraştı. Doğduktan sonra da gördüklerine inanamadı. İşte o bebek;

Hindistan'da dört kolu ve dört bacağı olan bir çocuk tanrı ilan edildi. Anne bebeği dünyaya getirmek için tam 5 gün uğraştı.
Dayanılmaz acılar çeken anne 5 gün sonunda dört kolu ve dört ayağı olan bebeği dünyaya getirdi. Yerel halk, mitolojideki tanrıları Ganesha'ya benzetilen bebeği tanrı ilan etti.
Doktorlar ise Risab adlı bebeğin anne karnında ikiz kardeşiyle yapışık dünyaya geldiğini, ikiz bebeğin kol ve bacakları olduğu ancak başının bulunmadığını belirtiyor. Bebek bu yılın ocak ayında dünyaya geldi. O zamandan beri bebeği görmek için köye binlerce insan akın ediyor.

[Resim: 99876.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
RE: 5 GÜNDE Doğdu Tanrı İlan Edildi
bune cahillik ya :s şimdi o bebek kendi kendisine fiziki olarak yetemiyecek belki nasil olurdu böyle bişey için tanri ilan edilir...

zamaninda birisi şöyle söylemişti hindistan için : '' 1 milyonun olsun 1000 tane müslüman yaparsin 1 milyonun olsun hristiyan yaparsin onlari die '' yoldan cikmiş bunlar..

muhtemelen ikiz bebek olacaktir ama digerinde sorun oldugu için yapişik bebekler gibi bi durumdur...ALLAH yardim etsin inşallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
admin@islamiforum.net
yahu ineğe maymuna tapan bi halktan ne bekliyorsunuzkigülücük
İstek,Şikayet ve Önerileriniz İçin admin@ihlforum.net adresinden bizlere ulaşabilirsiniz.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
hindistanı sevemedim ya iğrenç geldi hep:D:Dcahliyet devrindeler ama bebek acayip ya tırstım:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
akraba evliligi olabilir....

baskaları bıze ne der acep...1 tek sahit var...yollarımız hüsranamı cıkacak hidayete mi bakalım..

vişna onlarla olsun
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 16-08-2009, Saat:06:28 PM, Düzenleyen: Çağdaş.
Profesör
allahu teala adamına gore muamele yapıyor ıste(kulları arasında ayrım yapmaz ama).nıye ulkemızde olmazda hındıstan yada sapık ınanclara sahıp ulkelerde olur hıc dusundunuz mu?rabbım dusurdukce dusuruyor ıste,yazık,ıslah etsın rabbımgülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
şaşırmadım, hindistanda tapınacak şey çok. ifade
yeri gelir inek olur, ağaç olur .şimdi de çocuğa gelmiş sıra. yakında kendilerine taparlar tanrılarımızı biz doğuruyoruz diye bu iş olur biter ifade

tövbe Ya Rabbi!

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.