You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
5 dakika
5 dakika sonra ölsen kimin umurunda olursun?

Çok değer verdiğin forumun mu?

En fazla şu olur; Arkadaşımızı kaybettik bla bla bla gönlümüzdesin
işte efendime söyliyeyim Açılan konuya teşekkür belki herkes imzasına
seni koyar...yazılar yazar felan ama kimin umurunda olursun gerçekten?

Yokluğun kime koyar?
Kim seni arar?
Kim özler?
Kim ağlar?
Kim arkandan ağıtlar yakar?

Sevgilin mi? Hayır değil.... çok aşıksanız birbirinize en fazla 1 2
sene kimseyle çıkmaz kimseye bakmaz..İlk başlarda çok ağlar belki...
ya sonra ? evde seni mi bekler? hayır seni severek mi ölür?
hayır ne olur söyliyeyim UNUTUlURSUN...

Çünkü hayat devam eder...Gerçekten bişeyler bıraktığını sanarsın bu
dünyaya ancak bi halt bırakmamışsındır...Kimse beni unutmaz dersin ...
Ancak unutulur gidersin...Hayat böyle birşeydir...Kabullenirsin
istesende istemesende....

Gerçekten kim senin yokluğunu önemser kankan mı? değil zamanla o da
unutur seni...herkes gibi...

Sen nasıl herkesi unutabiliyorsan herkesde seni unutur...

Ancak sadece Ailen gerçekten üzülür..
Gerçekten onların en fazla yüreği yanar...

Ya sonra onlarda unutur zamanla acını zamanla onlarda arada bir hatırlayanlardan olur...

kabul etsende etmesende...

5 dakika sonra ölsen kimin umurunda olursun? Cevap elinde sonunda
Hiç kimsenin olur...

Öyle olmasa Mahşerde neden kimse kimseyi tanıyamayacak olsun...

Sadece sen varsın aslında diğer herkes yalandır..Sen ve Allah vardır...

İstesende istemesende yazıyı okuyup geçsende..Sadece sen varsındır...

Yanlızsındır..

5 dakika sonra ölsen kimin umurunda olursun ?

Kimsenin...

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: 5 dakika
evet öyle, ama bir de yaşamanın gereğidir unutmak yaşadıkça senin de elinden gelmez fazlası

ve nasıl olsa beni unutacaklar diye sırtını dönemezsin kimseye, çünkü yaşadıkça ihtiyacın vardır onlara, en başta imtihan olmak için bu dünya da, sonuç olarak ne akdar bilsen ve anlasan da bu gerçeği de unutmak zorundasın yaşadıkça.
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ne ekersen onu bicersin_? işte o sana deger verenlerin canina...veya senin deger veriyolar bana dedigin kişilerin özüne öyle bir gir ki ...bak o zaman unutuluyomusun gör..nasil mi _? mesela öldün diyelim ve o kişiler en basidinden seni gercekten sevenler deger verenler senin sevdigin yemegi yedi diyelim şip aklina sen gelirsin !!! sevdigi rengi mi giydin şip aklina sen gelirsin...sevdigin şarkiyi mi dinledi diyelim aklina sen gelirsin....böyle ufak şeylerden bile...hele o büyük şeyler oldu diyelim seni ömür boyu anarlar isteselerde istemeseler akillarindan cikamazsin...önemli olan işlemek Wink yürege gönüle işlemek....5 dk sonra ölsen kimin umrunda olursun _? cevap : canina,özüne sevgiyle işlediklerinin umrumda olursun bunlar gerek ailen,arkadaşlarin,akrabalarin,dostlarin farketmez ayrica küçük bişi daha eklemek istiyorum Sen ile ALLAH degilsin o tarafta çünkü şu söz acikliyor '' SEVEN SEVDİGİ İLE BERABERDİR(S.A.V) Wink sagol kardeşim...güzel paylaşim ögretici ve düşündürücü olmuş gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 04-07-2009, Saat:01:05 AM, Düzenleyen: © CESSES ©.
LoadinG....*
umrunda olan vardır elbet Wink herkesın

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.