You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

40 yıllık NURCU abisinin İTİRAFI...

40 yıllık NURCU abisinin İTİRAFI...

kimya-yı saadet
RE: 40 yıllık NURCU abisinin İTİRAFI...
......
ÇOK AYIP YA SANA HİÇ YAKIŞTIRAMIYORUM.Bİ DAHA NE CEMAAT HAKKINDA NE DE SİYASET HAKKINDA MUHALEFET YAPMA.... ZEHRA..
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-01-2009, Saat:12:42 PM, Düzenleyen: zehra.
((Meksikalı))
merak etmeyin burdan cemaatleri eleştirince adam olucak değiller ama biraz elinizi vicdanınıza koyun zehra hanım biraz öz eleştiri yapma alışkanlığı kazanın bende cemaatlerin içindeydim kurslarında okudum senelerce nolmuş yani kimseyi körü körüne savunacak değilim yaptılkarı iyiliklerden bahsediyorsunuz yaptıkları hataların ihanetlerin ikiyüzlülüklerinin büyüklüğünü kapatamaz züğürt tesellilerini bırakın
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
BEN GEREKLİ AÇIKALAMAMI YAPTIM ANLAYANA DEMEKKİ ANLAMAMISSIN.BOŞUNA UĞRAŞMA KONU KİLİT
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.