You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

4 TANE 7 BİR TANE 1

4 TANE 7 BİR TANE 1

General
RE: 4 TANE 7 BİR TANE 1
Ben sınanan sen değilsin. Cevabımdan sonra herkesin verdiği ilk cevabına bak ondan sonra bunu söyle. Açıklıyorum bana, ya yanlış diyorsunuz ya da payda eşitlenecek bu yol yanlış diyorsunuz. Payda eşitlersen de olur "49/7+1/7=50/7" "7.7=14" "50/7.14=50.2=100" niye ısrarla yanlış yaptığımı söylediğinizi anlamıyorum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Tamam başta işlem hatasını ben yapmıştım sonradan düzelttim haaala alınganlık yapıyorsun, hiç yakıştıramadım Tongue

İlk cevabın çok karışık olduğu için çünkü sen payda eşitlemek yerine onu virgüllü ifadeye çevirmişsin ve bu çok karmaşık göründüğü için mantıksız gelmiştir kimse doğru düzgün bakmamıştır bile belkide. Açıkcası ben açıklamaya bakmadım direk payda eşitleyerek yaptım öyle teyit etmek istedim ama sadeleştirmede hata yapmışım onuda sonradan düzelttim zaten.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Neyin alınganlığı Merv- açıklama dahi yaptım haaala yanlış diye cevap verdiniz yine sakin cevaplar verdim (7+(1/7)) diyorum parantez içinden gitmen gerektiğini belirtiyorum bana matematiğine güvenim kalmadı diyorsun (7+1/7) olsa tamam diyicem.. Neyse.. Yeterince gerdiniz beni :D Gittim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Hayır onun hala iddiasını yapıyorsan yine yanılıyorsun :D Bak yaa haaala parantezi sorun ediyor halaa ediyor :D Neyse bunun konu anlatımını bulup koycam foruma o zaman umarım anlarsın o konudaki doğruluğu gülücük
Hadi görüşürüz :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.