You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

4.haftanın konugu ZeT (ömer)

Profesör
evet arkadaşlar bu haftaki konugumuz aramıza yeni katıLan yeni adminimiz ZeT...kurallar çercevesinde sorularınızı sorabilirsiniz... Hayırlı oLsun

[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: 4.haftanın konugu ZeT (ömer)
ilk soru benden gelsin) burasını nasıl buldunuz bizden memnunmusunuz ?
[Resim: urjn1.jpg]

Gaflet içinde gördüm, nice canlı cesedi ;
Câhillerden beterdi, âlimlerin hasedi..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Konuk olarak aldığın için, teşekkür ederim ilk olarak gülücük

Burayı nasıl buldum... Görünüş-işleyiş olarak sorduysan gayet sıcak ortamı olan, faydalı ve eğlenceli bir forum.
Forumla tanışmam anlamında sorduysanda, zaten açıldığı günden beri biliyordum. Gerek işlerim, gerek web alanında uğraştığım farklı projelerden dolayı katılamamıştım. Birde açıkcası, çekici gelicek kadar içine girmemiştim sitenin. Son olarak Atmaca nickli adminimizin daveti ile foruma katıldım, inş. da hep beraber gözümüzü diktiğimiz yere kadar ilerleticez forumu gülücük

Bizden Memnun musunuz sorunuza gelirsek de, bu ilgiye ve sıcak insalara karşı başka alternatifim yok gülücük İyi ki davet edilmişim, iyiki aranıza katılmışım.

Eksik birşey söylediysemde, konuk olma heycanıma verin... Tekrar teşekkür ediyorum gülücük
Biz Başka SeverdiK.. O yüzden Başka SevemediK..
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
ekremin nesi oluyorsun?
zet ne demek?
okul-iş?
niye bu kadar çekingensin? :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Teyze oğlu oluyoruz, kendileriyle

ZeT'in anlamını bende bilmiyorum, geçmiştede internette zaman geçirdiğim için açtığım bi sitede bu isimle kayıt olmuştum geçen sene, biyerde gördüm aklıma o an o geldi heralde. Ben üç harfli, fazla kurcalama diye geçiştiriyorum genelde soranlara :D

Üni. bu sene bitirdim, açık öğretimdende devam ediyorum

Aslında hiç çekingen değilim gülücük Ama hani 23 nisanda bir çocuk sahneye çıkarda, eli ayağına dolaşır ya :D o kadar heycanlanmasamda, henüz tam olarak tanıyamadığım hangi sözümün nasıl anlaşılcağını bilemediğim için geride duruyorum biraz gülücük Ne de olsa, forum bir düşünceyi savunuyor tanımak gerek biraz

Çöktü üsütümüze bi beyfendilik yani :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
hayatta en gereksi bulduğun şey nedir?
ideal müslüman olmak için ilk ve ilk neye dikkat etmeli sence?
genel anlamda sanat kavamından anladıkların nelerdir?

bu seferlik bu kadar eziyet yeter kalanları iftardan sonra tok beyinle sorarım :D:D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Neden sizi forumda bu kadar az görüyoruz ?
Hayatta bu benim olmalı dediğiniz şeyler var mı ?
Soğuk görünüyorsunuz gerçekten öyle mi ?
Bu kadar şimdilik gülücük
Çocuğunu Asma Köprüde Sallayan Bir Annedir ;

♥ İstanbul ♥

ve Soğusun Diye Suya Bırakılan İçi Süt Dolu Bir Biberondur ;

♥ Kızkulesi ♥

sLtnn.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Bi cinayet işlemişimde , bisürü mikrofon tutmuşlar Pişmanmısınız diye soruyolar gibi hissettim :D ard arda gelince sorular neyse, cevaplayalım...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.