You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

4.5 Gün Boyunca Sumadı Konuştu

Administrator

Sekiz saatte bir 30 saniye mola verip 111 saat konuşan Hintli Ravirala, rekor kırdı..
Hindistan Hava Kuvvetleri'nin eski çalışanı Jayasimha Ravirala'nın en büyük hayali, öğrenci ve işadamlarına kişisel ve sosyal gelişimleri konusunda eğitim vermekti. Sırf bu hayali yüzünden işinden ayrılarak özel bir eğitim kurumu kuran Ravirala, liderlik, iş hayatı, kariyer ve kişisel gelişim gibi konular üzerine 111 saat aralıksız konuşma yaparak, Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi.

GECELERİ SORUN OLDU
45 yaşındaki Hintli rekor denemesini jürinin önünde her sekiz saatte bir en fazla 30 saniye mola vererek yaptı. Ravirala, en çok gece saatlerinde fiziksel kondisyonun düşmesiyle yaşadığı yorgunluk hissi yüzünden güçlük yaşadığını söyledi. Uzun bir konuşma yapma hayalinin her zaman kafasında bulunduğunu söyleyen Ravirala "İyi bir konuşmacıysam bunu yapabileceğime inandım. Böylece bu alanda kendini geliştirmek isteyen herkese örnek olduğuma inanıyorum" dedi.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
RE: 4.5 Gün Boyunca Sumadı Konuştu
eet kadınlar Big Grin susmadan gozlerı ıle konusanlar Tongue

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.