You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

38 GÜNDE 45 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN

38 GÜNDE 45 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN

(...)
RE: 38 GÜNDE 45 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN
şarkı fena dilmiş ama güzelmişgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: 38 GÜNDE 45 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN
beğendiğine sevindim kardeş bende beğeniyorum dinlendiriyor acaba merak ediyorum bu şarkıyı yazan sanatcıda intihar etmesin bari ALLAH KORUSUN
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-10-2008, Saat:04:22 PM, Düzenleyen: meltemyaprakları.
(...)
kafası bozuksa edergülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
manyak bu insanlarya
ALLAHIN verdiği canı ALLAH alır
hiçte güzel bir şarkı değil bence
ölüm bir kurtuluş değildir
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
evet insnalr manyak yahuu sanatcı intihar edin demiyorki gülücük))) ayrıca oda innaclı biri azcok tanıdık sağdan soldan vs ama madem akıllıyız biz dinimizle imanımızla alakası olamaynalrı dinliyor formumuza ekliyoruz ee artık hella oldu onlarıd egerlendiriken manyak olmuyoruzda bu sanatcı mecaz kullanmış adam aslınd aistanbula yazmış bu şarkıyı bir yazıda okuduum ama yinede katılıyorum birazck bu insanlar manyak gülücük)))
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
akli dengesi yerinde olan kiimse intihar etmez bu bir

ikincisine gelince kardeşim taktın diğer eklenen şarkılara

hani vardırya dinime küfür eden müslüman olsa

sinirlenmeye başladım artık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
sinirlenmek yok kızarım ama alimderki gerceğin vatanı olmaz sinirlenme ben sizileris evdim varsa kusurum varsa şayet özür dileirm sadece -ksurum varsa
selamtle
sana taş atana sen ekmek at selam ve dua
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
niye ne olduki içimden geçeni yazdım ne var acayip sorular sormayın ozaman
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Bir Şarkı İçin Ölünürmü ya Saskin
[Resim: 26064.gif] [Resim: 25448.png]
------------------------------------------------------------------------

Cok güze bir gece...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Tabi bende istemem bir şarkı için ölün yada canınıza kıyın Yaradan razı olmaz bir kere tabi şarkının sözleri biraz itici o düşünceye doğru kişi zaten bunalımdaysa yada meyilliyse o başka ama şarkı bana göre gğüzel kötü olsaydı sanırım 50 bin kişi izlemezdi ama kardeşd eğiğin gibi bir şarkı için ölünmez
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.