You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

38 GÜNDE 45 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN

38 GÜNDE 45 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN

(...)
Cvp: RE: BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ AMA SÖZLER MÜZİK HARİKA FATİH TEKİN DEN
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:NEDEN İNSNALARI ALAYA ALIYORSUNUZKİ ALAY EDENLER MUTLAKA KARŞILIĞINI ALIR NİTEKİM AYETTE DEDİĞİ GİBİ ""SİZ ANCAK VE ANCAL ELLEİRNİZLE YAPTIĞINIIZN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ"" DER BENDE BU SANATCIYI SEVİYORUM ESERLERİNİ DİNLİYORUM VS EKLEİM İÇİMDEN GELDİ HERLADE YASAK DEĞİL SİZ KENDİNİZE BAKINIZ BURCLAR FALLAR OKLAR ÖNCE ŞİRKTEN KURTULUN BİİZM KONYADA İMMAHATİPTE HOCAMIZ DERKİ BU SON DEÖNEMLERDE İNSANLAR İĞİCE DEĞİŞTİ İSLAMİ OKULLALRIMIIZN GENEL AHLAKIDA DEĞİŞŞTİ ONALRIN İÇİNE HARAMALR HELLA DAİRE İLE KATILDI VE DOĞALLIK EMPOZE EDİLDİ DER DOĞRU SÖYLER GEYİK MUHAPPETİ GİBİ gülücük))))) SELMALAR HEPİNİZE

selam sizden saygı bizden efemmTongue
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ AMA SÖZLER MÜZİK HARİKA FATİH TEKİN DEN
TAVSİYE DİNO MERLİN :DATE NİJE ALİYA
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: 38 GÜNDE 55 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN
meltem bu gidişle sen 4. olursun puahahahahaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Cvp: RE: 38 GÜNDE 55 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN
kahkaha
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:meltem bu gidişle sen 4. olursun puahahahahaha

kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: 38 GÜNDE 55 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN
GÜLÜŞÜNÜZ BİLE KAPİTALİST KOKTU BATI KÜLTÜRÜ GİBİ BUARADA 4 CÜ OLMAMAM NEDENMİ PİSİKOLOJİK UZMANIMDA ONDAN PİSİKOLOJİK DANIŞMAN YANİ YAAA MALESEF gülücük))))))))))))))))))))) ALLAH IN VERDİĞİNİ ALLAH ALIR ACZE VE CELLE DİR
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: 38 GÜNDE 45 BİN KİŞİ BU ŞARKI DEHŞET NEDENİ 3 KİŞİ İNTİHAR ETTİ FATİH TEKİN DEN
vayyyyyyyy intiharmintahar bu eserinide ilkez duydum güzel olmuş tam ucurum ve melankolik tarzı ucmak yokkkkkk yüreğine sağlık Fatih Tekin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
meltemyaprakları Adlı Kullanıcıdan Alıntı:GÜLÜŞÜNÜZ BİLE KAPİTALİST KOKTU BATI KÜLTÜRÜ GİBİ BUARADA 4 CÜ OLMAMAM NEDENMİ PİSİKOLOJİK UZMANIMDA ONDAN PİSİKOLOJİK DANIŞMAN YANİ YAAA MALESEF gülücük))))))))))))))))))))) ALLAH IN VERDİĞİNİ ALLAH ALIR ACZE VE CELLE DİR

psikoloji uzamanısın ve millete intihar ettiren şarkılar mı dinletiyosun

çok iyi bir danışmanmışın tebrikler kahkaha
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Reyyan kardeş gülücük)))) pisimonoloji oku hoşuma gitti bende ekledim halay ve oynak ilahilerden iyidir hiç değils eonları tevsiye etmiyorum buarada içki içip sarhoş olan dinle imanla alaksı olmayan sanatcıları zaten kattiyen dinlemem hiç değilse bu çocuk sanırım biraz iman sahibidir diye biliyorum okuyorum vs Allah bilirde hem tavernada barda sahne alacak sonrada islamiforum sitesine ekleyeceksin komikk

ee öyle olunca bende işler değişiyor ben sadığımdır davamda neyse kardeş selam ve dua olsun kendine çok iyi bak duanı eksik etme kalp kııryorsanm ikaz et ama okumak gerek araştırnak gerek hoşcakal
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.