You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

29 mart yerel secım anketımız......

Anket Başlığı: 29 mart yerel secım anketımız..

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Adalet ve Kalkınma Partisi 21 (75.00%)
Anavatan Partisi 0 (0%)
Bağımsız Türkiye Partisi 0 (0%)
Cumhuriyet Halk Partisi 0 (0%)
Demokrat Parti 0 (0%)
Demokratik Toplum Partisi 2 (7.14%)
Hak ve Özgürlükler Partisi 0 (0%)
Milliyetçi Hareket Partisi 1 (3.57%)
Saadet Partisi 4 (14.29%)
Halkın Yükselişi Partisi 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 28 (100%)

29 mart yerel secım anketımız......

Profesör
RE: 29 mart yerel secım anketımız......
valla sonuçta birisi gelicek kimin geliceğide beni ilgilendirmiyo açıkcası chp gelsede akp gelsede saadet gelsede değişen hiç bişey yokgülücük Feyza_77 bencede yanılıyorsun ibrahim büyükgümüş yeni bi yüz sayılır saadet için daha önce aday olmuş bir isim değil ve bir çok kişinin olumlu yaklaştığı bir isim bende sanırım ona vericem oyumugülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bn hariç iki kişi.. ekrem abi biri sn misin?gülücük
Hadi görüyim sizikarizm:sırıtık:
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
ekrem benim yazdıklarımı ya okumadın yada anlamak istemedin.ben seninle sohbette ilk konuştuğumda seni siyasi yönden tanıyabilirim yada okuldan dedim,not defterlerinden dedim sende bana siyasetle alakam yok dedin doğrumu şimdide gelmiş bana saadeti savunuyorsun benim bildiğimi sen bilmiyorsun arkadaşım.kimsenin bizimle aynı fikirde olmasını bekleyemeyiz..benim babam yani senin hocan o partiye yıllarını verdi.boş konuşmuyorum ama burada olanı biteni anlatacak değilim.herkesin bildiği kendine..bir dahada bu konu hakkında yorum yapmayacağım bilginize..saygılarımla..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
fikrimi değiştirdim fatihte oylar saadete

istanbulda akpyegülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.