You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

29 mart yerel secım anketımız......

Anket Başlığı: 29 mart yerel secım anketımız..

Bu ankette oy kullanma yetkiniz yok.
Adalet ve Kalkınma Partisi 21 (75.00%)
Anavatan Partisi 0 (0%)
Bağımsız Türkiye Partisi 0 (0%)
Cumhuriyet Halk Partisi 0 (0%)
Demokrat Parti 0 (0%)
Demokratik Toplum Partisi 2 (7.14%)
Hak ve Özgürlükler Partisi 0 (0%)
Milliyetçi Hareket Partisi 1 (3.57%)
Saadet Partisi 4 (14.29%)
Halkın Yükselişi Partisi 0 (0%)
* Siz bu anket için oy kullanmışsınız. Katılımcı sayısı:: 28 (100%)

29 mart yerel secım anketımız......

Profesör
RE: 29 mart yerel secım anketımız......
sühim osmanlı padişahları hakkında mışli mişli konuşma derim

ne demek osmanlı padişahlarından içki içmeyen yokmuş hiç yakıştıramadım sna diyim
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
sanki saadette sadece 3 kişi varmış gibi davranılıyor. açılışmı var 3 ü hep orada, resmi bir törenmi var yine oradalar..dikkat edersen bu 3 kişinin şahsına birşey söylemiyorum. ama insanlar artık sıkıldı biz ailece bu partinin içinde yıllarca çalıştığımız halde bugün oyumuzu vermiyorsak bizim gibi düşünen nekadar insan vardır ki varda zaten..genel başkan nasıl değişebiliyorsa; adayların hatta il,ilçe teşkilatınında değişikliğe ihtiyacı vardır..sen hergün pilav yiyebilirmisin şahsen ben yiyemem..akpden örnek vereyim temel coşkun ya insan hiçmi sıkılmaz belliki seçilemiyorsun nedir derdin,başka adammı yok..başkası aday olunca nasıl seçildiler demekki burada gözden kaçan birşey var..(yada kaçmıyorda...) ben genel başkan değişince herşey değişir diye bekledim ama çok fazla şey istemişim.yeni yönetim,yepyeni yüzler,farklı bir ses..ama olmadı hayırlısı ne diyeyim..
Degerli FEYZA_77 Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
arkadslar sıze neler oluo her gun bı tartısma ıcıne gırdınız. sıtede durmadan her konu hakkında tartısılır oldu. sımdı saadet yenı yaılanmaya gırdı ama ne kadar etkılı oldu bılemıorum 30 martta goruruz artık saadetı konyadan baska bı yer de kazanabılcek ıgülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
her osmanlı padişahı dersen efendimizin övgüsüne mazhar olan fatih sultan mehmetide içine katarsınki bu çok yanlış

sen tarih hocasının her dediğine inanma helede söz konusu osmanlı olunca Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
hadı arkadaslar sıtede 12 kısı mı var yaaa

katılın su anketede genel durumumuzu bır ogrenelım.......gülücük
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
yeniçağ ankete bile gerek yok benceegülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
OY KULLANMIYORUM KULLANANADA PEK TAFSİYE ETMİYORUM BU AYET BENİ COK ETKİLER

KİM ALLAH'IN İNDİRDİĞİ ÎLE HÜKMETMEZSE İŞTE ONLAR KAFİRLERİN TA KENDİLERİDİR (MAİDE44)
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.