You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....

2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....

Profesör
RE: 2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....
ben sıyasetle ilgısı alakası olmayan bırıym ama bu secımlerde bıseyler oldu bana.kendımı tanıyamadım.kahroldum resmen luleburgaz da akp kazanamadı.sinir krızı gecırecektım nerdeyseSad
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 30-03-2009, Saat:01:59 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
köyün delisi
RE: 2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....
tayyip efendi diye tayyipi küçümseyenler hadlerini bilsinler!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
gülüyorum artık heee elin komunisteleri bir olsun biz müslümanlar burda yiyek birbirimizi hemi aferim bizee
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
bu millete herşey hak zonguldakta chp kazandıı artık diyecek bişey yok görsünler bakalım partilerini dahamı iyiyimiş

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
ampul patladıTongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
karanlıkta kaldık yawwwwwwwwwwwwwwwww
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
burada hiç acımadım çünkü zaten akpnin adayını istemiyorlardı geçen seçimdede kaybetmişti zaten teşkilatın içinde bile birbirlerini yiyorlardı ama ben özellikle akpnin yemek daveti fiyaskosundan sonra haketmediklerini düşünüyorum kadınlar günüyle aynı güne denk gelen kutlu doğumu 2. plana atıp küçük bi soğuk ve bildik ruhsuz konuşmayla geçiştirip müzik çalıp başörtülü kadınların erkeklerin içinde oynamaları gerçekten mide bulandırıcıydı vay efendim işte ne güzel bakın dekolteli hanımlarla aynı karedeyiz her kesime hitap ediyoruz ayağıyla kendi onurlarını yitiren kendilerini kaybeden ve orada bulunan başörtülü kadınları geçtim çarşaflı kadınlara dahi saygı duyulmaması gözden kaçıcak gibi bişey değildi başkan adayının kız kardeşinin evimize gelip biden yüz değiştirip kelime oyunlarıyla dindarlaşması islamın siyasete ne kadar acı bi şekilde alet edildiğini gösteriyor .hiç bi kendini islamcı yada eh işte dindar zanneden parti mensupları bu yöntemle bi yere gelemezler ki zaten öylede oldu ben bu düşüşe üzülmüyorum ayaklarını denk alsınlar bu hoşgörü değildir bu bişeyler uğruna kendi inanç değerlerinden vazgeçmektir yada komplodur kendini kandırmaktır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bizim sitenin yöneticiside istifa etmiş yaw

ekoo noldu çocum kaydını sildin TongueTongue
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.