You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....

2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....

Uzman
RE: 2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....
moralim cok bozuldu yaw ereğli ve alaplıyı büyük ihtimal kaybettikSadalaplıda üçüncü sıradayız yaa anlamıyorum ben bu milleti

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
RE: 2009 yerel secım sonucları ıle ılgılı dusunce ve yorumlarımızı burada paylasalım....
akp yalovada kaybetmiş barbaros binicioğlu na acıdım doğrusu burada içkici herifin biri kazandı burdaki çıkarcı tatarlar ve dönek lazlardan midem bulanıyor herifin suratında meymenet yok tipine baksa insan bi hayır gelmiceğini anlar kendi elleriyle belalarını buldular dua ediyorum inş. en yakın zamanda öyle bi şamar yerler kiii senelerdir sürünüyorlar sinirlerim çok bozuldu ya bu arada saadet yükselişe geçmiş bakalım nereye gidiyor saadet merakla izlicem
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ıstanbulda chp epey ol aldı ...helal olsun valla.....
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
evet ya neyine helal olsun chp kılıçdaroğlu ıyyy

o adamı belediye başkanı olarak düşnemitorumKizgin
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
Eliflamra Ve gribal sizce suç millettemi yoksa milletin hiç ama hiç istemediği en başta parti tabanının kesin karşı olduğu barbaros binicioğlunu torpil yapıp yeniden aday gösteren yönetimdemi? en azından yalovayı göz göre göre kaybettiler.Başka bi aday olsaydı eğer kesin kazanırdı
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
cin ali ne olcak
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.