You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

1dk ara ve İSRAF...

1dk ara ve İSRAF...

Cezalı Üye
1dk ara ve İSRAF...
Selamun Aleyküm forumdaki sevgili kardeşlerim ve misafirlerimiz...başlıktan da anlaşıldığı gibi israfla ilgili birşeyler söylüycektim...herkes farklı işlerle meşgul bende kamuda çalışıyorum ve özellikle kamuda israf çok fazla...akşam açık kalan ışıklar mı dersiniz...açık kalan bilgisayarlar mı dersiniz...gündüz gözüne koridor'un kullanılmayan en ucunun bile açık kalan ışığı mı dersiniz...hep israf...sırf bunun için eleman tutulsa daha karlı olur gülücük

Peygamberimiz: "Evet, akar su kenarında da abdest alacak olsan suyu israf etme" demiş biz şimdi neredeyiz ciddi anlamda düşünelim kardeşlerim...

[Resim: Resim_1356339719.jpg]

bu resim avusturalya'da bir su şirketinin suyunun resmi...dua ile...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
RE: 1dk ara ve İSRAF...
elimizden geldigince dikkat edelim herseyi yerli yerince kullanmak ve harcamak lazim
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
eyvallah
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
Sevgili Arkadaşlar...özellikle benim gibi çalışan arkadaşlar...bugün haftanın son mesai günü...çalıştığım yerlerde ne varsa lamba,ışık,bilgisayar vs. açık bırakmayalım...çünkü tüm haftasonu boşuna çalışacak...israf olacak...dikkat edelim israf etmeyelim İnşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
yiyelim içelim israf etmeylim...şimdi imkanlar varken dikkat edelim...rabbim yokluk göstermesin milletimize...
Bunu ilk beğenen sen ol.
..Edep Ya Hu..
Sad

...Öyle garip bir dünya...
...Olmaz dediğin ne varsa olur...
...Düşmem der düşersin...
...Şaşmam der şaşarsın...
...En garibi de budur ya;...
...Öldüm der durur yine de Yaşarsın...

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.