You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

19 zebaninin şifresi nedir ???

Cezalı Üye
kuranda 19 zebaniden bahsederken inanmayanlar için bir imtihan ayetidir diye bi ifade var günümüz dünyasında 19 atatürkün şifresi diye bişey var 19 zebaninin şifresini bilenler varmı benim bildiğim kadarıyla zebaniler cennetten düşen meleklerdir ben öyle biliyorum ve alimlerce günümüz dünyası için açıklamaları vardır 19 zebani nedir şifresi nedir ???
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: 19 zebaninin şifresi nedir ???
Bazi 19 cular, kurani 19 sayisina uydurmak icin bazi ayetleri hatta sureyi inkar yoluna saptilar. Bana göre böyle şeylere takılmamak en doğrusu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 09-01-2016, Saat:11:07 PM, Düzenleyen: mişa.
Forumcu
Benim kanaatimcede dizilerede itibar etnemek takmamak gerekir
Yine kanaaatimce Kuran ve sunnet öğrenmeli.
Gerçekten☺☺☺
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Madem oyle mehdi ile ogreniliyor,onlar nereden biliyor,sen nereden biliyon.
Bana gore boyle seylerin faydasi yok zarari var.muslumanlari almalari gereken asil mesajlardan uzaklastiriyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.