You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı

Kıdemli Üye
Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı 19 Mayıs'ta kutlanan Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Milli Bayramıdır. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Atatürk, Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkmıştır ve bu günü gençlere armağan etmiştir.

Her yıl 19 Mayıs'ta kutlanan bu gün, gençliğe hediye edildiği için genellikle gençler kutlamaktadır. Kurtuluş Savaşı'nın başlangıcının yıl dönümü olduğu için Türkler açısından önemli ve milli bir değere sahiptir.

Buradan tüm gençlerin bayramını kutlarım, hepinizi kutlarım. Ben de bir gencim gülücük Kendimi de kutluyorum gülücük gülücük gülücük

Bayramımız kutlu olsun... Lütfen bunu siyasi olarak anlamayın. Sevincimi paylaşmak istedim.
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı
bizim gibi ihtiyarların bir bayramı yokmu ? :D

bayramlar hep size oh ne güzelgülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
öyle ya bizlere bayram yok mu? sadece gençlere mi? gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 20-05-2015, Saat:04:35 PM, Düzenleyen: duadaş.
Kıdemli Üye
Olur mu ya? Sizin de bayramınızı kutlarım. Ramazan ve Kurban bayramları ne güne duruyor??? gülücük
Elhamdülillah, Müslümanım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ok
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.