You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

+ 18 Kurbanı VAHŞET sayan MEDENİ Dünya....

+ 18 Kurbanı VAHŞET sayan MEDENİ Dünya....

LoadinG....*
RE: + 18 Kurbanı VAHŞET sayan MEDENİ Dünya....
insanlık

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
yunuslar insanlardan sonra en akıllı canlılar

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
redkit nikli şahıs ; birisini birileri katil gördü diye kimse katil olmaz , hayvan öldürmek katliamsa bunun delilini isbat etmen lazım , yoksa boş konuşmaktan başka bişeye yaramassın , zaten çoğu zamanda boş konuşuyorsun , milyonlarca kanguru parasal değeri için nasıl öldürülüyorsa , milyonlarca koyun yada diğer hayvanlar parasal değeri için nasıl öldürülüyorsa , ne hikmetse yunusa ve foka gelince insanlık damarınız kabarıyor , yüzeysel bir insansın bence , derin düşünmeyi öğren sana tavsiye .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-11-2013, Saat:03:13 PM, Düzenleyen: insanoğlu.
Göğe Bakma Durağı.
Cidden neden öldürmüşler ?
Tamam müslümanlıkla kıyas yapılmış ama onlar neden öldürmüş ?
Eğer zevk içinse başlık son sözü söylüyor zaten.
Ama yok inanışlarınca bir ayin falansa o zaman bu tavırlarla bizimde onlardan bir farkımız kalmaz.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Olay danimarkadaki geleneksel yunus avi.. nesli tükenmekte olan bir hayvan türüne karsi geleneksel sacmaligi altinda bir katliam yapilmasi anlamsiz. tamam biz insan oglu hayvan eti yiyoruz. ama lakin ekosistem de genel olarak üretimi kolay ve fazla üremesinde ekosistemi bozucak hayvan türleri yenilir. kurban kesimini vahset görüp aksam et lokantasina gidenle balik lokantasina gidip yunus katliamina vahset demek ayni degil. Yunuslara büyük balinalara ihtiyaci var doganin. gün gelirde kurbanlik kesilen hayvanlarinda soyu tehlikeye düserse o zaman kurban tartisilabilinir.
Albert Einstein
“Benim inancım, zayıf ve çelimsiz akıllarımız ile algılayabildiğimiz ve kendisini küçük detaylarda açığa vuran sonsuz üstün bir ruhun mütevazi hayranlığından ibaretir. Bu kavrayamadığımız evrendeki açığa çıkan üstün bir mantık gücünün varlığına olan derin duygusal sağlam inanç benim Tanrı düşüncemi şekillendiriyor.”
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.