You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

155 e gelen ihbarlar

155 e gelen ihbarlar

Profesör
155 e gelen ihbarlar
Bu Yalova, il olmadan önce istanbul’a bağlıysa şimdi nereye bağlı?

- Benim dün annem öldü. Bizim karşımızdakiler çalgı çalıp bana hava atıyorlar. Gelin bunları susturun.

-Mahallemizde bunamış bir horoz var. Saatli saatsiz durmadan ötüyor. Lütfen bu horozun sesini kesin.

- (5-6 yaşlarındaki bir erkek çocuk) Abi bizim şu sokağın karşısındaki ablalar topumuzu aldı, vermiyor.

- Halı aldım ama görevliler taksitlerini almaya gelmiyorlar.

- Ankara Eczacılar Odası’nın telefonu sizde var mı?

- Buradan her gün uçak geçiyor. Bunu bilerek yapıyorlar. Bu yüzden yağmur yağmıyor.

- üst kattaki komşumuzun tuvaleti üzerimize damlıyor. Bunu bizim mi yaptırmamız gerekiyor?

- Ben doktorum. Arabamın zincirini takamıyorum. Bir polis ekibi gönderin de taksın.

- Benim radyomda bir problem var. Parazit yapıyor. Gelin çözün.

- Kahveci bana eski sandalye vermiş. Oturunca pantolonum yırtıldı. Gelin tutanak tutun.

- Dudullu taksi durağında bir tabela var. Ben geçerken kafamı çarptım. Gelin tabelayı indirin.

- Beni saat 07.00’de ... numaralı bu telefondan uyandırın.

- Abi bizim bakkal veresiye vermiyor.
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: 155 e gelen ihbarlar
zeynep bugün sana çalışıyorum ifade
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
"- Buradan her gün uçak geçiyor. Bunu bilerek yapıyorlar. Bu yüzden yağmur yağmıyor."

Kesin amerikanın işi gülücük gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
- (5-6 yaşlarındaki bir erkek çocuk) Abi bizim şu sokağın karşısındaki ablalar topumuzu aldı, vermiyor.

:D
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Ben size bizzat başıma gelen bir hadiseyi anlatayım ..müracaat savcılığında çalıştığım bir dönemde 24-25 yaşlarında konservatuar öğrencisi bir genç elinde bir şikayet dilekçesi ile geldi ..dilekçe savcı tarafından havale edilmiş ve işlem için bize gönderilmiş..adam karşımda dilekçeyi bana uzattı aldım ve okumaya başladım...dilekçeyi okudukça renk değiştirdim :D aynen şöyle yazıyordu " babam ve amcam benim beynime çip yerleştirdi, her hareketimi onlar bu çip sayesinde yönlendiriyorlar, bu çip bana yapmak istemediğim şeyleri yaptırıyor, beni kötü işlere sevkediyor, babam ve amcam hakkında gereğinin yapılmasını talep ederim " gülücükgülcem gülemiyorum,adam gözümün içine bakıyor, bunu diyen benim başıma ne iş getirir Allah bilir gülücük büyük bir ciddiyetle işi halledip adamı ilgili birime göndermeye çalıştım :D ama gidene kadarda ne hale geldim gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 08-01-2014, Saat:08:18 PM, Düzenleyen: Mihman.
Profesör
direkt bakırköye yollasaydın kız :D
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gülücük çalıştığın kurum başka olsaydı bunun üzerine bi espri bile patlatırdın da kurum adliye olunca işin rengi değişyior gülücük
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.