You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

"10 milyon dolar ver seni çıkaralım dediler"

"10 milyon dolar ver seni çıkaralım dediler"

Profesör
RE: "10 milyon dolar ver seni çıkaralım dediler"
gülücük gülücük gülücük
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
doğru diyosun abla kaşına gözüne vurulmuşlardı yoksa başka neden olucakki benimkide soru gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
aslında sorulması gereken soru türkiye kendisini müslüman ülke olarak tanımlarken , diyanet işleri diye bir kurumda kurmuşken neden bir çok müslümanın yada müslümanlar arasında lider kabul edilen kişilerin yurtdışına çıkmasına sebeb oluyor yada bunları hapse atıyor ? ( cumhuriyetin kuruluşundan beri bu böyle ) yada neden müslümanları katleden bir ülke olan amerikaya stratejik ortak diyor ve onla işbirliği yapıyor ? cevap vereyim belki cevabı anlarsın ......... cevap ; kimin eli kimin cebinde belli değil ........amarikayla ilgili sorunada geleyim ; bence amerika silah dışında yollarla islamiyeti yaymaya çalışanlara sesini çıkarmıyor , fakat türkiye denen ülke silahsız islami gurupları bile kendisine rakip görüyor ve büyümesini istemiyor bence , yani islamı sadece camide istiyor , benim gördüğüm tablo bu , en doğrusunu Allah bilir tabi .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 06-05-2014, Saat:08:51 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Üye
evet amerika türkiye stratejik ortak yanlıştır yanlış olabilir dediğinde haklısındırda benim derdim seni burda haksız çıkartmak değil hakkını helal et amerika silahsız islami gruplara ses çıkartmıyor deme bukadar insanı öldürdüğü için ozaman abd haklı oluyor kendi ülkesinde bile hoşgörülü değil sen hiç ismin muhammed olarak abd seyehat ettin mi etmedin bellli ateş düştüğü yeri yakar boşver sen fikirlerinde özğürsün selametle....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
Amerika vatandaşı 16 yaşındaki torunum Abdulrahman'ın Amerikan insansız hava araçları tarafından öldürüldüğünü, ölümünden bir gün sonra sabah haberlerden öğrendim.
Yemen'in güneyinde bir açık hava restorantında küçük kuzeni ile yemek yerken diğer 5 siville beraber 14 Ekim 2011'de Amerikan insansız hava aracından atılan füze ile öldürüldüler.
Olay yerini ziyaret ettim. Torunumun son oturduğu yerleri büyük bir acı içerisinde gördüm. Bölgede yaşıyan halk, patlama ile torunumun bedeninin paramparça olduğunu söylediler. Bana torunumun toplanan parçalarının gömülü olduğu mezarı gösterdiler.
O günden beri torunumun neden öldürüldüğünu araştırıyorum. Yaklaşık 2 yıl oldu, Amerikalı yetkililerden hala bir cevap yok. Amerika devleti torunum Abdurrahman'ı niçin öldürdüğünü açıklamayı reddediyor.
Olayla ilgili birçok sorunun sorulmasının ardından Başsavcı Eric H. Holder Jr; Abdulrahman'ın özellikle hedef alınmadığını söylemekle yetindi.
Torunum vatandaşı olduğu hükümet tarafından öldürüldü. Tüm bunlardan Obama yönetimi sorumludur ve yaptıklarından dolayı bir cevap vermek zorundadırlar.
Abdurrahman Denver'da doğdu. O yedi yaşına kadar Amerika'da yaşadı. Sonra benimle yaşamak için Yemen'e geldi. O sıradan bir çocuktu. Amerikan çizgifilmleri izlerdi. Çizgi roman okurdu. Facebook'ta arkadaşlarıyla konuşurdu. Kıvırcık saçlı ve sempatik bir yüze sahipti.
Obama Yönetimi 2010 yılında Abdurrahman'ın babasını öldürmek için Pentagon'un terör şuphelileri olarak bilnen ölüm listesine ekledi. O da 30 Eylül 20112'de Amerikan insansız hava aracı tarafından öldürüldü.
Alıntı Torunu Öldürülen Enver el evlaki
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.