You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

1. Haftanın Konuğu Leyfunnur

1. Haftanın Konuğu Leyfunnur

köyün delisi
RE: 1. Haftanın Konuğu Leyfunnur
yahu onu bunu bırak bursaya geliyon mu onu söyle sen :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
yazacağım inşallah babam sıcak bakmaya başladıgülücük şimdilik 1 marmara 2 bursa yazıcam gibi görünüyorgülücük öyle olursa bursa gelir heralde marmaraya gidemem çünküBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
köyün delisi
aferin had hayırlısı olsun inşaallah :D
PEAH!

“Somali'de, 90 günde, 29.000'den fazla çocuk açlıktan öldü. Mübarek Ramazan ayında son altmış yılın en büyük kuraklığını yaşayan Afrika ülkelerine 5 TL. yardım etmek için bir kısa mesaj atabilirsiniz:

Afrika yaz 5601 (Türkiye Diyanet Vakfı)
Afrika yaz 2868 (Türk Kızılayı)
Afrika yaz 3072 (İHH- İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı)..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
hayırlı olsun leyf:D

1-suandakı yaptıgın planlarına bakarak gelecekten neler beklıyorsun,hedeflerın neler?

2- sen kucukken kac yasındaydın? :D
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
sağol abi gözlerim yollarda kaldı melek ablaya sordum daha bugün seniBig Grin

1-suandakı yaptıgın planlarına bakarak gelecekten neler beklıyorsun,hedeflerın neler?

valla gerçekten bu sene öyle bir psikolojiye girdim ki ne istediğimi bilmiyorum zaten en büyük sorunum da şu anda bu. geçen sene bu zamanlar hukuk okumayı kafasına koymuş sonra birilerinin yönlendirmesiyle ilahiyata hazırlanmış ama bu dönemde gerçekten hangisini istediğini bilemeyecek kadar allak bullak olmuş biriyim. bildiğim tek şey sadece kendime yararım olarak yaşamamak. bunu ilahiyatçı olarak yapmak düşüyor artık nasibime galibagülücük birde yazmayı sürdürmek istiyoum üniversiteye gidersem inşallah orada kendimi bu konuda da tam anlamıyla geliştirerek devam etmek istiyorum bi bu konuda netim heraldegülücük

2- sen kucukken kac yasındaydın?

Big Grin senden daha ilginç sorular beklerdim abigülücük ıııı çok küçüktüm hatırlamıyorumBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
son zamanlarda bekledıgın tarzda soruları hazırlayıp soracak kafa mevcut degıl ne yazık kıgülücük bunlarla ıdare edıver emı gülücük

.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Konukluğun hayırlı olsun...Güzel bir hafta geçirmen dileği ile...

Karşındaki insanı tanımak adına sorduğun ilk sorular nelerdir.

Karşındaki insanda en çok dikkatini çeken yada sinirini bozan şeyler nelerdir.

Altıncı hissine güvenirmisin. Olayları önceden tahmin edebilme özelliğin varmıdır.

Kabeyi ilk gördüğün zaman yapılan dualar kabul olurmuş. O anda ne isterdin Rabbimizden. Hem kendi adına hemde islam alemi adına.

En çok şükrettiğin şey?

En çok tükettiğin şey?

kolay gelsin...
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
burcun ne? gülücük
yazmayı seviyorum demişsin makale deneme türü şeyler mi şiir mi yazarsın gülücük
yazma aşkın nerden geliyor?

bursa çok iyi inş olur gülücük
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.