You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
...
arkadaşlar ben sadece Allaha hayırlı bir kul olmak istiyorum sadece bunu istiyorum ama hiç uygun yaşamıyorum yaşayamıyorum ben napacagımı bilmiyorum nerden başlayacagımıda bilmiyorum nette bakınırken bu siteyi gördüm hemen üye oldum belki bişeyler ögrenirim bişeyler degişir hayatımda diye ama bilmiyorum nedir ne deildir ..yardımlarınızı ve dualarınızı bekliyorum sizden Saskin
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: ...
hoş geldiniz inşallah bilmedikleriniz hakkında faydalı olur sayfa.
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
bizde her gün bir şeyler öğreniyoruz, hoşgeldiniz, yalnız değilim gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Biz de çok uygun yaşayamıyoruz bunu bilmeni isteriz

kaldı ki,hayatında islamın eksikliğini hissetmiş olman da iyi bişey ki en azından Allah sana kendini unutturmamış,bugün nice insan dinden habersiz yaşıyor ve bir durup da düşünmüyor ben neyapıyorum diye...

o yüzden sana tavsiye edebileceğim,kitaptan ziyade öncelikle alimlerin sohbetlerini dinlemendir en azından kafanda bi altyapı oluşması açısından...

hem öğrenip,hem de sıkılmamak istiyorsan cübbeli ahmet hocanın videolarını izlyebilirsin youtubedan

dili de öyle akademik değildir,ne demek istediğini, günlük hayatta kullandığımız dille anlatması ayrı bi avantaj
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cübbeli hoca efendinin sohbetlerini dinlerim, aynı zamanda komik biri gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 07-09-2013, Saat:06:54 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Yeni Üye
evet zaten ben o adamı hep izliyorum netten baya komik ama etkili geliyo bana .. bilmiyorum ya gecen hafta namaza başladım hiç sektirmeden kılmaya çalışıorum ama iş yerinde utanıyorum kılmaya niye bilmiyorum ama bana güleceklerini düşünüyorum çünkü benim onlara gösterdigim yaşantım namazla niyazla ilgisi olmayan bi tarz bunu buraya yazmaya bile utanıyorum aslında beni anlayın nolur bana bişey söyleyin ya napim ben sohbet grubu felanmı bulayım kendime (
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
kılmayanlar utansın sen niye utanıyorsun ki. ozaman yaşantınıda sadeleştirip dinini yaşayan biri olarak devam et. bellki onlarında namaza yönelmesine vesile olursun .
"Bizi yükselten, dinimize karşı duyduğumuz büyük aşktır."

[ Cennet Mekan Abdülhamit Han ]
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bence canınızı sıkmayın lakin Allah derdini buldurmuşsa dermanını da verir

işyerinde ortam nasıldır naısl insanlar var biz bunları bilemden de yorum yapamayız

ama şunu söyleyebilirim ki

biz insanlardan utanırda namaz kılmazsak
Allah bize azap etmekten utanmaz

o yüzden namaz kılmayıp da Allahtan utanacağına,kıl da utanacaksan o aciz insanalrdan utan

o insanlar yüzünden utansan ne olacak ki,
AKLI YETEN GÖRDÜGÜNE İNANIR
YÜREGİ YETEN GÖRMEDİGİNE

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.