You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

“Halit Refiğ aç kaldı ama namuslu yaşadı"

General
O maneviyat ve huzuru seçmişti”

Usta yönetmenin kendi hayatını çok değiştirdiğini ifade eden Gülper Refiğ, “Tanıdığı herkesin hayatında bir iz bırakmıştır” diye konuştu. Refiğ: “Eşimin pek çok sevdiğim lafı vardı. ‘Ya maneviyat, ya şöhret, ya huzur ya servet’ derdi. O maneviyat ve huzuru seçmişti. Çok güçlü bir vicdan duygusu vardı. Önce toplumuna karşı sonra da bütün canlılara karşı sorumlu hissediyordu. Vicdanınız olduğu zaman ‘ben’ demiyorsunuz. Egonuz da kalmıyor. Öyle olduğu zaman çok zengin olma ihtirasınız olmuyor. Etrafımdaki insanlar söylenir şikayet ederlerdi. Bense okulun merdivenlerinden her gün gülerek çıkardım. Niye acaba ben bu kadar mutluydum? Çünkü hayattan hiçbir beklentimiz yoktu. O bana ‘Yavrucum hiç bir şey beklemeyeceksin, günün birinde güzel bir şey olursa birisi kapının önüne bir kese altın bırakmış diye düşünüp sevineceksin’ derdi.”

trttürk
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: “Halit Refiğ aç kaldı ama namuslu yaşadı"
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.