You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

ßayanLar ßirer çiçekTir :)

ßayanLar ßirer çiçekTir :)

Uzman
RE: ßayanLar ßirer çiçekTir :)
Hııı onlar gibi güzel olduklarından değil de zayıf ve güçsüz olduklarından çiçek yani =)))Buda bana göre değil
eve damacanayla su geliyor,kadın sesleniyo mahmuttt damacanıyı alırmısın ben şimdi taşıyamam yaff neyi taşıyamıyorsun:D Hep numara vallahi inanmayın :D:D:D

çiçek böcek narinim nazlım bu ne be yok güzel vs. diye söylenilen laflar çok itici geliyor bana kadınlar çiçektir vs.. iltifat dolu sözler yok sevgililer günü yok evlilik yıldönümü yok eşi çiçek getirmiyor diye üzülenler başkalarının eşleri bak hanımlarına neler alıyor diye konuşanlar :D one öyle be romantik akşam yemekleriymiş vs.. şöyle koyucaksın kuru fasulyeyi bir tabağa bde soğan kırıcaksın yanına bir tabağa beraber kaşık sallıycaksın .Evde film izliyceksin en komedisinden,biyerlere bişeyler içmeye gidelimmiş başbaşa sahileymiş peh :D yapıcaksın evde mis gibi tomurcuklu çayını evin içi çay kokucak buram buram oturucaksın sohbet ediceksin,gezmeye gideceksin kalabalık gidiceksin.bütün aile ana baba mangala mesela böyle bir güzel yorulacaksın al sana mutluluk =))))))))
Ve aŞk İnsanın aLnına Dokundu !

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Yani insana hepsi lazim. gun olur disarda olursun gunu gelir evde. hersey yerinde olmali. insanin ruh hali her zaman aynı olmuyor. ama bayanlar genelde hep disarida olmak isterlerken erkekler daha evcimen olur bi beklentileride olmaz özel günler icin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Hiç gerek yok dışarılarda birşeyler yiyip içmeye, O kadar para harcıycaksın yazık günah sırf zevk için :D Benim cimri olduğumu söylerler bu düşüncelerim için ama alakası yok ..Çok gerekliyse özel birgün için bişeyler kadın yapsın evinde pastasını yemeğini :D Ben vallahi iki tabak yemek yiycem 50 tl vericem o yemeğe,yemekde bişeye benzese kuş kadar et koyucaklar üzerine.... 50 tl ile ben kaç kişi doyururum.Ben eve çok bağlıyımdır çok severim ev hayatını hiçbiryerde evimden aldığım kadar zevk almam.ufak olsun küçük olsun koltuğum yoksa minderim olsun masam olmasın yer sofram olsun ben dünyanın lezzetini değişmem evime =))) mis gibi koksun temizlik koksun yemek koksun çay koksun ...........

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Benimkisi değişmez çünkü ne fikir değiştiricek nede başka bir fikir üreticek zamanım yok =))

Şaka bir yanada herkese saygı duyuyorum.Yukarıda yazdıklarım benim düşüncelerim.Ve fuzuli görüyorum hepsini,hele şu özel günler meselesi hiç bişey beklemem karşımdakinden sevgiyi bununlada ölçmem zaten önem vermediğim için aklıma bile gelmiycekdir özel günler =)) Şuna inanırım insanlar evlenirken şunu al bunu al dememeli çünkü herkes evine en iyisini almak ister erkek evine bir koltuk alamıyor ama bir divan alabiliyorsa demekki bu onun en iyisi olsa parası zaten kimsenin demesine gerek kalmadan alır =)

Ben zaten hiç romantik olmadım ..
İmpoSsibLe = KalaS
=)

SubHane RabbiyeL aLa...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
tabiki bu konuda haklısınız. özel günler zaten büyük firmaların satış yapmak için çıkardıkları bir şey. hele bu zamanda her şey için bir gün var zaten.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Kaktusten de erkek yapaaydiniz bari sonrâ kiskaniyorlar :D

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.