You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN ©

© 9492.698875 ©
selamunaleyküm arkadaşlar bu konu varsa niyetim konu tekrarı yapmak degil herkesin kadir gecesini tek tek kutlamaktansa kendi adıma böyle kutlamak istedim tüm üyelerimizin gelen tüm ziyaretcilerimizin KADİR GECESİ VE CUMA GÜNÜ MÜBAREK OLSUN ALLAH DUALARIMIZI KABUL ETSİN İNŞ.HAYIRLI VE BEREKETLİ Bİ ŞEKİLDE GECİRMEMİZİ NASİP EYLESİN İNŞ. HERKESE S.Arosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: © KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN ©
a.s evet herkesin kadirgecesi ve cuması mubarek olsun inş bu geceyi hakkıyla yad edenlerden oluruz bu egceyi boş gecireyelım inşrosegul

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
aleyküm selam

aminn rabbim en iyi şekilde ihya etmeyi nasip eylesin arınmış olarak sabahlarız inşallah
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: © KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN ©
zülcenaheyn Adlı Kullanıcıdan Alıntı:amiiinn cess Allah razı olsun kardeşim..bu gece herkes Allah adminimize akıl fikir versin diye dua etsin olar mıgülücük
ay bencede züll en çok bunun için dua edinTongueTongue

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Cvp: RE: © KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN ©
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:a.s evet herkesin kadirgecesi ve cuması mubarek olsun inş bu geceyi hakkıyla yad edenlerden oluruz bu egceyi boş gecireyelım inşrosegul

ifade
Emekli Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
bu gece iyi çalışın heee uyumak yok

namaz kılmayan kuran okuyamayan arkadaşlar

esmaül hüsnayı baştan aşağ hepsini tek tek 1001 kere çeksin bütün isimleri hocam öle dedi haberiniz ola

herkesin kadir gecesi mübarek olsun dualarda unutmayalım birbirimizi
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.