You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

© FENER YİNE YÜKSELDİ ©

© FENER YİNE YÜKSELDİ ©

R4BİA
Cvp: RE: © FENER YİNE YÜKSELDİ ©
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vaaaay demek sonun da siz de fb'den vazgeçtiniz sayın adminTongue

bence o kafasına darbe almış baksanıza küfür etmicem diyo kahkaha dünyanın sonu geldi hemde fenere diyo kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vaaaay demek sonun da siz de fb'den vazgeçtiniz sayın adminTongue

bence o kafasına darbe almış baksanıza küfür etmicem diyo kahkaha dünyanın sonu geldi hemde fenere diyo kahkaha

Aman o hep öyle ya..:D
Yani gs ligin dibine göçse bnde gs yi tanımamkarizm:D
Aman Allah göstermesin..karizm
çok yazıkkahkaha
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: © FENER YİNE YÜKSELDİ ©
fener mener umrumda değil benimn için önemli olan tribüngülücük aziz giderse tribünlerimiz eski havasına ancak döner azizin gitmesi içinde 7 8 tane yesek iyi olurdu yanegülücük gül küfür et demişsinde argo demiyorum bak dikkat et sonra ağzımı bi açarsam karışmam amagülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
R4BİA
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fener mener umrumda değil benimn için önemli olan tribüngülücük aziz giderse tribünlerimiz eski havasına ancak döner azizin gitmesi içinde 7 8 tane yesek iyi olurdu yanegülücük gül küfür et demişsinde argo demiyorum bak dikkat et sonra ağzımı bi açarsam karışmam amagülücük

ifadeifadeifadeifade

aman sende dur diyoz öldürüyon kahkaha

et dedikse komik et küfrünü yoksa banlarız ağzını

ya bu üyelere sizden bulaştı herhal delilik kahkaha
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: © FENER YİNE YÜKSELDİ ©
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fener mener umrumda değil benimn için önemli olan tribüngülücük aziz giderse tribünlerimiz eski havasına ancak döner azizin gitmesi içinde 7 8 tane yesek iyi olurdu yanegülücük gül küfür et demişsinde argo demiyorum bak dikkat et sonra ağzımı bi açarsam karışmam amagülücük

ifadeifadeifade

aman sende dur diyoz öldürüyon kahkaha

et dedikse komik et küfrünü yoksa banlarız ağzını

ya bu üyelere sizden bulaştı herhal delilik kahkaha

ifadebuna öle bişey denirmi hiççgülücük

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.