Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vaaaay demek sonun da siz de fb'den vazgeçtiniz sayın admin
bence o kafasına darbe almış baksanıza küfür etmicem diyo
dünyanın sonu geldi hemde fenere diyo
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Sevinç:) Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Vaaaay demek sonun da siz de fb'den vazgeçtiniz sayın admin
bence o kafasına darbe almış baksanıza küfür etmicem diyodünyanın sonu geldi hemde fenere diyo
:D
aziz giderse tribünlerimiz eski havasına ancak döner azizin gitmesi içinde 7 8 tane yesek iyi olurdu yane
gül küfür et demişsinde argo demiyorum bak dikkat et sonra ağzımı bi açarsam karışmam ama
Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fener mener umrumda değil benimn için önemli olan tribünaziz giderse tribünlerimiz eski havasına ancak döner azizin gitmesi içinde 7 8 tane yesek iyi olurdu yane
gül küfür et demişsinde argo demiyorum bak dikkat et sonra ağzımı bi açarsam karışmam ama

*GÜL* Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Atmaca Adlı Kullanıcıdan Alıntı:fener mener umrumda değil benimn için önemli olan tribünaziz giderse tribünlerimiz eski havasına ancak döner azizin gitmesi içinde 7 8 tane yesek iyi olurdu yane
aman sende dur diyoz öldürüyon
et dedikse komik et küfrünü yoksa banlarız ağzını
ya bu üyelere sizden bulaştı herhal delilik
buna öle bişey denirmi hiçç
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.