You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
£rVaaNuR £cRiN
£rVaaNuR £cRiN arkadaşımız hakkındaki duygu ve düşüncelerinizi burdan yazabiliriniz Wink
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: £rVaaNuR £cRiN
ervanurda eski üyelerimizden sayılır. kendisi çok içten ve cana yakın bi kardeşimiz. inş her zaman aramızda olur. her zamanki gibi güzel paylaşımlarda bulunur bizlerle.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
SELAMUNALEYKUM.....geç açılmış ve çok özel bir konu olmuş ifade Zeliha'yı hakkaten iyi tanıyanlar onu anlatacak kelime bulamayacaklardır...çok iyi,dürüst,esprili,sıcakkanlı,arkadaşları ve kankisi (ben) için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazır..hatta elinden gelmeyeni de fırsatını bulup yapmaya çabalayan biricik kardeşim o benim.....hiç düşünmeden tereddüt etmeden kendinden önce başkasının iyiliğini düşünen bir melek o....daha nasıl tarif edilir ki bilemiyorum...bir şey eger haddinden fazla özel ve güzelse kelimeler yetmiyor gerçekten o yüzden hepsini şimdi değil zamanla yazacağım...minicik kalbinde sevdikleri İçin o kadar özel yerler ayırmış ki Herkese yetecek kadar du'ası da ebedi sürecek dostluğu da var ve bunu her insan başaramaz..RABBIM her zaman kendini hatırlatacak,hayata güzel bakacak ve insanların gönlüne bir umut ışığı yakacak olan dostlarla karşılaştırsın inşaAllah....Zeliha'nın gönlümde yaktığı mum ebede kadar daima yanacaktır hiç bir rüzgardan etkilenmeyerek..... gülücük

her şey istediğin ve güzel kalbin gibi güzel olsun canım İYİ Kİ VARSIN...... :ROSE:
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-12-2009, Saat:09:05 PM, Düzenleyen: ECRİN_ZÜLEYHA.
S3Nİ S3VİYORUMM
canoo yaa inan çok duygulandım ağlacaktım nerdeyse böyle düşünmene çok sewindim layıkmıyım bilemiyorumm çok teşkler.kendini anlatmışsın sen daha özelsinrosegul

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 23-12-2009, Saat:04:58 PM, Düzenleyen: £rVaaNuR £cRiN.
" HACI "
bak canım çabuk sinirleniyorum LAYIKSIN DİYORSAM LAYIKSIN Kizgin böyle olmasa bile nasıl düşünecgm ki aklıma bile gelmez bu sözler sen yanımdaki yeri bil ona göre konuş karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.