Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
£rVaaNuR £cRiN
£rVaaNuR £cRiN
Zeliha'yı hakkaten iyi tanıyanlar onu anlatacak kelime bulamayacaklardır...çok iyi,dürüst,esprili,sıcakkanlı,arkadaşları ve kankisi (ben) için elinden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazır..hatta elinden gelmeyeni de fırsatını bulup yapmaya çabalayan biricik kardeşim o benim.....hiç düşünmeden tereddüt etmeden kendinden önce başkasının iyiliğini düşünen bir melek o....daha nasıl tarif edilir ki bilemiyorum...bir şey eger haddinden fazla özel ve güzelse kelimeler yetmiyor gerçekten o yüzden hepsini şimdi değil zamanla yazacağım...minicik kalbinde sevdikleri İçin o kadar özel yerler ayırmış ki Herkese yetecek kadar du'ası da ebedi sürecek dostluğu da var ve bunu her insan başaramaz..RABBIM her zaman kendini hatırlatacak,hayata güzel bakacak ve insanların gönlüne bir umut ışığı yakacak olan dostlarla karşılaştırsın inşaAllah....Zeliha'nın gönlümde yaktığı mum ebede kadar daima yanacaktır hiç bir rüzgardan etkilenmeyerek..... 
her şey istediğin ve güzel kalbin gibi güzel olsun canım İYİ Kİ VARSIN...... :ROSE:
kendimi anlatamam ki özel olmaz
rica ederim...doğruları duymak duygulandırdı seni...
böyle olmasa bile nasıl düşünecgm ki aklıma bile gelmez bu sözler sen yanımdaki yeri bil ona göre konuş
çok seviyorum seni tama neden sinirlendiriyorsun kankini
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi