You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: (C) RECM (C)
Vahşet mi???????

siz recm cezasının nıcın uygulandıgını veya bu konuda en ufak bı bılgınız var mı o çok sevdıgınız!!!! Allah Resulununde bızatıhı bunu uyguladıgını bılmezmısınız cahilliğinize veriyoprum ve sırf yazmak adına bıseyler yazmanızı kınıyorum

yapılacak en güzel dua belinay kardesınde dediği gibi Rabbım onları af etsın
Değerliebu_yusuf, kullanıcısı Jan 2009 tarihinden beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum üyesidir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
((Meksikalı))
recm bumudur yani ben recm i inkar ediyor filan değilim ne haddime allahın emir verdiği bi konuda kendi merhamet anlayışımla buna muhalefet olucam ama bu şekilde miymiş recm fotoğrafa iyi bak nerde yazıyomuş bu şekilde recm herşeyi aşırılığa vurmayalım lütfen
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
kendinize gelin sizi uyarıyorum nefsiniz allaha şirk koşuyorsunuz ..
allah azze ve celle ye muhalefet ettiğinizin farkında diilsiniz..
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
© 9492.698875 ©
ya iran da zina yapan kadın ve erkeklere uygulanıyo recm erkekler bellerine kadar,kadınlar boyunlarına kadar cukura gömülür sonra taşlanır, eger kendi başına kurtulabilirlerse affedilir. ayrıca ben kuran da böle bi ceza uygulanmasın duymadım hadislerde yazdıgı söleniyo

ayrıca ebu turab kardeş sende agır ithamlarda bulunma bişi biliyosan bunu acıklarsın direk birilerine şöle yapıyosun kendine gel diyemezsin önce sen kendinin ne söledigine bak sonra başkasnın ne yaptıgı hakkında yorum yap seviyeli Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.