İslami Forum

Tam Versiyon: Ayet-el Kürsi Hatmi Yapma
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Değerli Arkadaşlar,
Bana çocukluğumda Camiimizin İmamı ve Muezzini Hoca, çok korktuğumda Ayet-el Kürsi yi devamlı oku, sana iblisler,şeytanlar ve kafir cinniler yaklaşamaz derdi, sana bir kötülük edemezler diyerek öğrettiler. Karanlıktan çok korkardım, devamlı bu yaratıklar beni korkuturlardı , çocukluğumda.
Şimdide Yine Salavatlar ile başlayıp, peşi sıra Ettahiyatüyü okuyup, duamı edip, ilk 313 lük hatmi dışımdan okuyorum. Duamı ediyorum.Yine Salavatlar ile Ettahıyatüyü okuyup bitiriyorum. Tabiki çok kısık sesle.Sonrasında içimden sanırım 2.000-3.000 okudum, yinede okuyorum.
Özellikle çocuklarımızın başına kötü birşey gelmemesi için, Yüksek İmanla yetişmeleri için, Tam Bir Mucahid Olmaları için çok elzem, öğretmek şart.3-7-9-13 gibi sayılarda onlar okumalı bizlerde, İnşallah günde 2.000-3.000 okursak ne mutlu.
Çok Kıymetli HZ.HAZİNE bu AYETLER, bence çok miktarda Faydalanmak şart gibi.
Hayırlı Forumlar
Bu konuda yanlış hatırlamıyorsam eğer aziz peygamberimiz Hz. Muhammet aleyhisselatu vesselamın her namazdan sonra okuması konusunda bir hadisi şerifi vardı.
Eğer sizin farklı bir bilginiz varsa yani özellikle sayılar konusunda, bunun kaynağını mutlaka belirtiniz.
Yok eğer sayıların ne kadar olacağına siz kendiniz karar veriyorsanız bunu tavsiye etmeniz doğru bir davranış değil.
Çünkü bu mesajlarınızı okuyan üyeler tavsiyelerinizi İslam kaynaklarında geçen tavsiyeler olduğunu zannedebilirler.
İmamın müezzinin size tavsiyeleri de kaynak olarak kabul edilemez.
Değerli Arkadaşlar,
Tabiki tehlikeli işlerle uğraşanlar vede şöförler az okumalı. vede öğrencilerde az okumalı.
Sorduğum sorulara cevap verecek misiniz?
Hocam,
ben bilgisayar yazılım ve donanımı üzerine çalışıyorum.
Dini konularda pek bilgim yok.
Bir Tarikata bağlıyım, onlar Namaz Surelerini 1.000 lik Hatimler şeklinde okumanın isabetli olacağını söylediler.
Bu siteyle birlikte dokuz İslami sitede ve donanımhaber.com, haberler.com ve ensonhaber.com dada günde 100 ile 250 arasında mesaj yazıyorum.Hepsi İslami ve hayatın her kademesi ile ilgili deneyimlerimden vede çalışmalarımdan sonuçları yazıyorum. Bugüne kadar 60.000 measjda yazdım, yüzde doksanbeşide yayınlandı.
Site kurallarına uymuyorsa mesajlarım silebilirsiniz.
Teşekkürler
Çok yararlı bilgiler hocam. Teşekkürler.
Alpiciğim gelelim detaylara,
10 yaşında ayakkabı boyacılığına başladım, pis pis ayaklardaki ter kokuları vede hastalıklar,
meslek lisesine gittik üç sene , en iyi dereceyle mezun oldum,
yüksekokula gittim, çok iyi derece ile mezun oldum.
Kamu yönetimine başladım 2. sınıftan terk ettim.
askerliğe gitim yemekhane temizliğinden bölük çavuşu oldum.
Karelde çalıştım, üç yıl boğaz tokluğunda,yol parasına hep fazla mesaili, yemekleride şirkete yıktım, düzen getirmeye çalıştım şirkete, en azından kendi arkadaşlarıma.
Yüksekokulda Ülkü Ocakları Burdur Başkan yardımcılığından üç Başkana yardımcılık yaptım, orayada çay ocağından girdim.
Yine burdurda Ülkü ocakları ege akdeniz Marmara Bölge Başkan Yardımcılığıda yaptım.
ALLAH (C.C.) ne verdiyse Burdurda üç sene geçirdim, bilirsin sol memleket, hep sol örğütler falan.
Diplomamızı aldık, çalışma hayatı.
Karel , test teknikerliği, giyim kuşamdan, oy atmaya, örnek insan oldum, arkadaşlardanda ALLAH (C.C.) razı olsun.
Askerlik, tam anlamıyla askerlikte yaptım, tatbikatada katıldım, harekatada.
Sonrası Elser , pentax insan iç organları görüntüleme aygıtları, cihaz gelince üç kez deterjanların, bir hafta bekler gitmeden üç kere deterjanlanır.
Hep üniversite hastaneleri benim sorumluluğumda.
Sonrası Tega, yapmış yabancılar 3mm kalınlığında manşon , biz yaptık 1cm kalınlığında manşon, adamlar koymuş 1,5kW biz koyduk 3kW,
onlar normal komponent biz askeri standartta tüm komponentler.
Tüm çalışmalarımda her şey prosedürler ve bilgisayarlar kontrolünde , hatta Almanyalara gönderdik aylarca testleri, amerikadaki üreticilerden getittirdim
komponentleri.
Ayrıca, 1997 bilgisayar yazılım ve donanım uzmanlığına giriş, chip dergileri vardı, çıkan sayıları anlayarak ezberlemişliğim vardır. ve her aklımada eseni yaparım. 2004-2006 hep ikinci elleri satmaya çalışmışımdır ikinci el bölümünde. kayıtlar mevcut.
2011 tegadan sonra tekrardan donanım ve yazılıma devam. 2004 lerde pci creative 3d blaster banshee aldım ikinci el, üstüne bir fan bir oc aracı 70Mhz de
çalışan gpu yu 168Mhz de çalıştırmışlığım vardır. Bunuda bilmem İngilterelerdeki serverlara yazıp dünyaya duyurmuşumdurda. Neden 500 dolarlık ekran kartı alayım aldırayım, 40 liraya halletmişimdir. Herkesede yaptırmışımdır. Pentium 100-133-166-200-233 hepsinin üstüne biraz büyük soğutucu iyide bir fan
hem anakartan hem cpu dan basmışımdır overclockun gözüne. Hiç bir şeyde aldırmadım kimseye, beş cent yurtdışına döviz çıkartmadım çok şükür.
mesela asus gtx550ti, üstüne bir fan daha 1100Mhz de gpuyu çoşturmuşumdur. gtx 770-780-780ti-980 hepsinin üstlerine hiç bir şey yapamıyorsam bir don lastiği ile fan ilavesi, biraz soğutucu kesimi, düzgün bir bios yazımı yüzde yüzelli oc ile güvenli çalıştımışımdır. Fanlar, mesela dayanmışımdır, fan kontrol devrelerini 10 liraya maledip 13,2V vermeye, bedavadan. Bilgisayar kasalarını almışımdır iki metre kablo ile ısıtmadığımız sogk odaya. Bütün bileşenler 25 derece daha serin ve sıfır ses. onbir ruhsal hastalıktan hiç biri olmamıştır benim dediklerimi yapanlarda. işlemcilerden yeniler, herkesi internet için 4460, oyun için 4690k üst seviye için 4790k aldırmışımdır. yazılım,donanım testleri uygun bios yazılımları basmışımdır overcloku , yüzde yüzelli süper güç. delidde yapmışımdır hepsine, hemde herkes delidin ağzını adına almaya korkarken, dokuz aylık cpu da net 24 derece daha serin çalışma, daha da bir buçuk yıllıklarda 30 derece serin açlışıyor diyen arkadaşlar var nette. bir 780ti yı 980ti gücünde çalıştırıyorum. 375 liraya bir moniör alıp, bios yazıp 3,500 lüklerle 2k da 70Hz de çalıştırıyorum. banane 5,500 liralık custom soğutmadan 250 liralık soğutucu alıp, fanını modlayıp, plastiklerinin yerinede 2 liralık vida somun pul, 950 liralık performans birde soğuk oda al sana 3.000 liralık perfortmans. Bunların hepsinide internette yayıyorum, hemde hep üst konu yapıp takip ederek. Sağlık konusunda bütün bildiğim hastalıklara karşı alınacak önlemlerden, kullanılacak ilaçlar ve dozlarına kadar yazıyorum hepsini. Net şahit Alpiciğim. En basitinde, bir saç sakal kesme makinası, 25 liraya aldırdım, bir traş parası, hangimizin gönlü elverir, berberdeki hiv-hebatit b-c-hpv taşıyan birinin kullandığı makasdan 10 yaşında çocuğumuzunda kullanmasına. Her konuda yazıyorum, takipde ediyorum. Ağaç diktiriyorum herkese. Benim evbem ben doğmadan benim için dikmiş, annem 2.5 yaşındaylken dikmiş bende diktim ve hepimizde yetiştirdik, dahda dünyaya yayıyorum ben bunları. Bilgisayar donanım, ve yazılım tamam, sağlık tamam,kamu düzeni tamam dinde tamam, emniyette tamam.
65.000 mesaj oldu, nete yazdığım. donanimhaber.com - haberler.com - ensonhaber.com - facebook.com/haberler - dokuz İslami site - ve bazı eskiden yurt dışı siteler. Nersinde kötülük var bu yazdıklarımın yaptıklarımın. Kötümü Teveccüh NAmzına kalkın demek. günde 100-150-200-250-350 mesaj yazıyorum. Bütün pavyonları, gazinoları, dağıtııyorum, porno siteleri göçürüyorum. fbi da cia de ip ler mevcut, direnen belge istesin.
Düşün Alpi, o çıplak kadınları seyredenler yarın umumhaneye gidecek, sonrasında virüslü elleriyle belediye otobüsünde senin çocuğuna birüs bulaştıracak.
Şimdi ben günde üç defa orayı dağıtıyorsam suçlumuyum ?
ALLAH (C.C.) belasını versin, bizim çektiğimiz işkencenin haddi hesabı yok. daha iki ay önce Annemi Şehid ettiler, hem alçakça.
Sabaha kadar eokayla,pkk la aslayla uğraşıp duruyorum nette, suçmu bu ?
İrandan ucuz doğalgaz iste, ıraktan ucuz petrol, Suudi den para, nersinde bunun suç ?
türkiye buğünlere takım elbise giyip kostaklık atanların havasıyla gelmedi, herkesin yediği ekmekte hakkımız var bizim, biz b. yedik, onlar balını.
Ya Alpiciğim, İşte böyle. 5760 madde yazmışım, dakka saat tarihle ? dahada açarım konuları merak edene.
Gözlerim batıyor,acıyor monitör karşısında durmaktan, heryerim darmadağın, vücudumda sağlam kemik bile yok Alpiciğim.Kafatasım s gibi, sağlam kemik yok.
Kimis keser vurmuş, kimisi mengeneye sıkıştırmış. dört kadın alalım demekle olmuyor bu işler. Daha düne kadar g3 ün mermisi için nato yalvarıldığını unutma
şimdi uçak yapıyoruz, bir günde olmadı bunlar, millet süt içti, biz kendi kanımızı ekemeğimize katık ettik.
Bak bütün bu sitelere AbAhTaMuhMus bütün kullanıcı adları benim dahada mus714,AAMM-MMOM-İBO-İBO12-mustafa iançlıdır-mumamed mustafa islam-muhammed mustafa inançlıdır hepsi benim kullanıcı adlarım, bütün mesajlarıda ben yazdım.
Şimdi diyelimki ben niye 6700k ya 7700k ya 8700k ya-9900k ya altı ayda bir pdoviz vereyim. akıllılar her sene 137 bin lira vermemizi istiyorlar bir bilgisayara ben 2-3 liraya hallediyorum, bastımmıydıda 5Gz oc ye. bütün para cepte gülücük.
Niye doğalgaza üç katı para vereyim, ağam paşam üçte birine alıyoruz çok şükür.
Bunları bir günde yapmadık, kırk senemi aldı, insanımızı buna alıştırmak kırk yıl sürdü.
Tutmuş zavallının biri bilgisayar tamircisi demiş, len salak ben George fisher e bile diz çöktürdüm, zavallı. Ya Alpiciğim her şeyde durum bu.
Her kalemde her daim. Şimdimi kota koydum, kimsenin bir centini yurt dışına çıkarmıyorum, çıkarmıyacağımda. Nerde hani ben pkk ile nette ve hayatta ölümüne kavga ederken takım elbiseli zavallılar. Laf bile söyleyemiyorlar, korkaklar. Benim burdan ta ingiltereye sözüm geçiyorda, niye kimse ses bile edemiyor. Dahada açarım ağzımı biliyorlar susuyorlar. kim yunanla sabahalara kadar kavga ediyor, yunan demiş 12 mil, çıt yok kimsede. Eskiden tanışırız biz onlarla ebem ve annesi zamanından. Ayrıca şu an bir tarikata bağlı değilm, geçmişte maddi ve manevi yardımlarım olmuştur çeşitli Tarikatlara.
Üzerimdeki hasatalıklardan malulen emekli oldum ssk dan. Onuda açıklayayım yüksek müsaadenle, zavallının biri çıkıp bedavadan maaş alıyor demesin.
2550 gün ssk primi,
550 ssk dışı bilgi dahilinde çalışma primi ,
600 gün ayakkabı boyacılığı primi ,
550 gün askerlik primi ,
300 gün çiftçilik primi ,
400 gün kahvecilik primi ,
100 gün çay ocakçılığı primi ,
1000 gün fazla mesai primi ,
ettimi 5.500 gün çalışma primi,
aylık 700 liradan desek 129.000 bin lira para ödemişim ssk ya.
18 ay askerlik, 3.000 liradan 48.000 alınacak ,
Besmele basmışım sadece amliyeti işçilik hariç 15.000 lira ,
hayırlar vermişim 25.000 lira ,anneme vermişim 15.000 lira ,
bahçelerde hakkım 50.000 lira ,
ev ve arsasında hakkım 100.000 lira ,
20.000 kagvecilik
ev eşyaları 20.000
topladıkmı 300 bin lira alacak, aldığım maaş 200.000 bin lira,
daha 100 bin alacağım var. ALLAH (C.C.) şükür ssk dan falan maaş alacak ilaç alacak kadar kendimi kaybetmedim.
Yaptığım tüm çalışmalarda benim Ahiretime azık. Varmı dahası.
İnşallah, dahada 10.000 Besmele basacağım, toplam mesajlarıda 100.000 e tamamlayacağım, iki milyar Kuran-ı Kerim Harfinide üç Milyara denk getireceğim.
Tabi buda beş kat Teveccüd katlaması beş katta Üç aylar katlaması, 50 Milyar harf senin anlayacağın, şimdiden.75 milyar yapar bırakırım.
Ben kuru ekmeğe talim diğerleri polene. Alpiciğim insanları iyi tahlil etmek şart, adil diye bir şaşkın çıkmış, sağda solda atıp tutuyortmuş !
Elimde 6.300 maddelik 750 sayfa delil var, çartımmı yüzüne nereden geldiğini şaşırım.
Açık söyleyeyim, hiç kimseyede bir cenet vermeyeceğim gibi gücüm yettiğincede yurt dışına bir cent çıkartmam.
Böyle Biline.
Selam ve Dua ile
Herkese Hayırlı Forumlar
Unutmadan Alpiciğim,
sadece işkencelerde aldığım sevap, on üzeri 30.000 hane.
yaptığımız çalışmalardan bilmiyorum artık hesaplamak lazım, oda en az hesapla.
Kimsede gelmesin ha kapıya. Mücadeleye devam, gidip şu pavyonları dağıtayım ben.
Bi hayıra girelim. gülücük
Unutmadan 21 çeşit çok ölümcül virüs taşıyorum, 121 taneden bu kadarı kaldı, dikkatliyim.
Kimseye bulaştırmadım, çok şükür, yarı ölümlüyüm.!
Selamlar Saygılar
Sevgili Alpiciğim Gelelim İnançlaırmıza,
Ben tüm kainatın Hz.Muhammed Mustafanın hatırnıa yaratıldığını düşünüyorum.
CENAB-I RABBİL ALEMİNİN Sadece Hz.Peygamberleri yarattığına inanıyorum.
Bizim galaksiyide Hz.Muhammed (S.A.V) İN YARATTIĞINA İNANIYORUM.
tÜM HZ.PEYGAMBERLERİN Çok Çok Çok Büyük melekler olduğuna inanıyorum.
Hz.Halifelerin Büyük Melekler olduklarına inanıyorum.
Kuran-ı Kerim i Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V.) YAZDIĞINA İNANIYORUM.
İlk yaratılan iki Peygamberin, Hz.Muhammed Mustafa (S.A.V.) ile Hz.İbrahim(A.H.)olduğuna inanıyorum.
Tespitler çok basit, hiç CENAB-I RABBİL ALEMİN bizim gibi tuvalete giden mahlukatı yaratırmı ? ne büyük günah bu iddia,
Hz.Ali nin iki Peygamber kızı aldığı evlendiği ne büyük iftira, İki evlatlık ve Hocalık öğrensinler diye eğitim tabiki,
Ne demek Kainatın Efendisinin kızı olup evleneceği,
Ne büyük iftira, 6 yaşındaki kız çocuğuyla Peygamberimizn evlendiği, anca hizmetine verilen Hoca
Ne büyük iftira 9 yaşındaki kızla evlendiği,
Ne büyük iftira 23 karısı olduğu ve cinnsi münasebete Kainatın Efendisinin muhtaç olduğu çirkinliği iftirası,
Ne büyük iftira üvey kızıyla evlendiği ,
Ne büyük iftira Peygamberin büyük küçük tuvalete gittiği,
Ne büyük iftira bizler gibi normal bir insan olduğu,
Ne büyük İftira Hz.İbrahim (A.H.) ın CENAB-I RABBİL ALEMİNE lanetli köpek diye köpek götürürken lanetlendiği, istese tüm köpeklere bir üfler yokolurlar.
Ne büyük iftira Hz.Yunus (A.H.) ın balık karnında kaçtığı, istese tüm dünyayı balıkla doldurur Hz.Yunus (A.H.)
Ne büyük iftira Hz.İsmail (A.H.) oğlunu kesmeye çalıştığı ,
Ne büyük iftira Hz.İshak ın karısının kafirlerden olduğu, akıl var fikir var hiç Peygamberlerin yardımcı kadınları vede çocukları kafir olurmu ?
Ne büyük iftira Hz.Nuhun oğlunun kafir olduğu ,
Ne büyük iftira Hz.Adem(A.H.) ın cennetten yasak meyve yediği için kovulduğu, avret yerlerine pislik sürüldüğü sonra oralarda kıllar çıktığı otlarla kapatıp
yeryüzüne atıldığı, tövbe edip affedildiği, hangi Allahsız Kitapsızlar uyduruyor bunları. ALLAH(C.C.) adamı taş eder.
Hangi kitapta yazıyor erkek erkeğe evlenme ,
Ne büyük iftira Hz.Muhammedin (S.A.V.) in ikinci evliliğini yapmış kadınlarla evlendiğini, vay kitapsızlar vay.!
Ne büyük iftira tüm Peygamberlerin günahkar oldukları, hani ilkokulda medresede İsmet, günahtan muaflar diye öğrenmiştik.
hiç CENAB-I RABBİL ALEMİN Koca Peygamberini bir köpeğe değişirmi ? hiçmi akıl fikir yok bu insanlarda ?
Ne büyük iftira Hz.Muhammedin (S.A.V.) yeni doğan kız çocuklarını diri diri toprağa göndürüp, zevkle çığlıklarını dinlediği
Ne büyük iftira hepde tüm halifelerde ,
Ne büyük İftira Peygamberin ağacın içine saklanıp belinden kesildiği, koca Hz.Peygamber ağaç kovuğunamı saklanacak, bir üflese tüm ormanlar yerle bir olur.
dahada anlatırım, ne ALLAH kaldı ne kitap, bu kadar ihaneti kaldırmaz bu Din.
başka bir sitede bir mederatör arkadaş yazdıklarımın altına samimiyetine inanmıyorum demiş, ya sen kimsinde kimin samnimiyetini sorguluyorsun.
sitesine gelen günlük on kişi, başladı artisliğe,
Ben bir mesaj yazıyorum, tek bir meseja bir enter anında tek mesajı 1,5 milyon kişi okuyor. dikkat et tek mesajı.
Ben ülkemde 7-8 milyon kişiyi net kontrol ettiğime inanıyorum. Ya alpiciğim, bilgisayar tamircisi olayı.
Sorun tahiyatlarda Salavatları okumuşum başka birisinde ne var İki ÇOk ÇOk ÇOk Büyük Melekten Şefaat dileniyorum kötümü ?
Bas bas bağırrıyorum Hz.Mikail (A.H.), kabul ettiriyorum kendisini, sorsunlar kendisine benden Şikayetçimi ?
Diyorumki Hz.Muhammed (S.A.V.) CENAB-I RABBİL ALEMİN LE konuşmak için Hz.Cebraile gerek yok,Onlar aralarında fikir teatrisi yapıyorlar.
Ya ben karşımdan gelenin içini okuyorum, O ise Kainatın Güneşi, anlayan yok. !
Böyle böyle saçmalıklar elde ne İnanç kaldı ne İman.
Çok şükür 178 ıq dan bu kaldı elimde yine yazarım akşama sapkınlıkları,
şimdi gitsinlerde Kainatın Efendisinden bir Şefaat istesinlerde görelim. !
Sayfalar: 1 2