İslami Forum

Tam Versiyon: Dinimiz Hristiyanlar Tarafından çok Merak Ediliyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
xoox sana hepimiz hoşgörü gösteriyoruz. çünkü bizim ilahımıza dinimize alçaltıcı hakaret içeren şeyler yazmıyorsun. ve dinimize zarar vermeye çalışmıyorsun.
ve ona hoşgörü gösterilmemesi gerektiğinide hıristiyan olduğu için değil, hakaret ettiği için söyledim. bir müslüman bile değerlerimize hakaretvari şeyler yazsa hoşgörmem ve hoşgörülmesinede karşıyım. sen durup dururken neden hıristiyanlığı katıyorsun???
zaten o dinsiz buraya bizi rezil etmeye gelmişti ve buradaki insanlara ilmin varsa çapın varsa tartış! diye hava atarken bende, onların sitesinde hem buradaki üyelerin hemde oradaki üyelerin şahitliğinde olmak şartıyla tartışmayı kabul ettim diye haddini bilip kuyruğunu kıstırıp konuyu kapattı . ve öyle dinimizle alay eden hangi dinden olursa olsun, müslümanım bile dese hoşgörülmez.
ayrıca o yöneticiyle alıp veremediğim bir şey olduğunu nereden çıkardın açıklarsan sevinirim. yada mesajımı kopyalarsan buraya herkes sana hak verebilir.
son 7 satırı sonra bu cevapları aldıktan sonra okuycam.
XooX Sanırım Benim Yazdığım Samimi Bulmuyorum Sozunede Takılmıssın Biraz...İçimden Geçenleri Samimi Bi Şekilde Soylucem..Yazdıklarıma Karşılık Senin Haricinde Kimse Yorum Yapmasın Lütfen..Yoksa Konu Uzar Gider Bunu Kaldıracak Kafada Değilim Suan...Daha Öncede Bu Konu Hafiften Tartışıldı..Tazeleme Niyetindede Değilim Sadece Takıldıgin İçin Cevap Yazıyorum.Şahsına Karşı Olan Suphelerimin Sebebini Yazicagim...XooX Bu Foruma Geldiğimden Beri Seni Tek Bir Dini Paylaşıma Ne Yorum Yaptığını Nede Merakını Belli Ettiğini Gördüm..Sakalastigin Muhabbet Ettiğin Belli Başlı Bi Kaç İnsan Var. .Siteye Sadece O Belli Başlı Bi Kaç İnsanla Geyik Yapmya Geldigini Dusunmek Gayet Normal...Bu Durumda Sen Olsan Nasıl Düşünürdün..Dışardan Bakıldığında Ortaya Sevimsiz Bir Görüntü Çıkıyor..İnsana Rahatsızlık Veriyor...Islamı Araştırdığını Merak Ettiğini Kalbinin Bu Yönde Olduğunu Bize Nekadar Yansitabildin..Başkasını Bilmem Ama Ben Sende Hiç Öyle Bir Heves Göremedim..Göremediğim İçinde Burada İnsanlarla Olan Samimiyet Beni Rahatsız Etti..Sakalasmanin Eğlenmenin Nesi Kötü Diyeceksin.Sen Hristiyansin .Bizim Dinimiz Böyle Birşeye Müsade Etmiyor..Bugüne Kadar Art Niyet Taşıyacak Neyaptim Demissin..Evet Çok Haklısın Bize Zarar Verecek Birşey Yapmadin..Ne İnançlarımıza Saygısızlık Ettin Nede Üyelere...Aynı Zamanda Laylaylom Yapmaktan Oteyede Geçmedin..Islami Bir Forumda Bir Hristiyanin Muslumanlarla Samimi Bir Şekilde Sakalasmasi Nekadar Dogal...
Bi Mesajında Müslüman Olmayı Düşünmediğini Yazmışsınız O An Tüm Pozitif Düşüncelerimi Kaybettim..Cabalarin Boşa Olduğunu Anladım..

Ben Kinci Nefret Düşkünü Bir İnsan Değilim..Bana Yansiman Bu Şekilde Olduğu İçin Bu Şekilde Yorumlar Yapıyorum..Aksine Bende Senin Gibi Düşünüp Tüm Dünyada Barış Olsun İstiyorum..İsteyen İstediği Gibi Hayatını Yaşasın Baskı Olmasın Dışlama Horgorme Olmasin..Kimse Bana Dusmanlik Etmediği Sürece Bende Kimseye Düşmanlık Beslemem..Ben Çok Önceleri Diğer Dinleri Araştırırken..Bi Kactane Hristiyan Forum Sitesine Girdim..Islam Ve Müslümanlar Hakkında Yazılıp Çizilen Okadar İğrenç Şeyler Okudumki Daha Doğrusu Okuyamadım Derhal Orayı Terk Ettim..Girin Bakın Lütfen İgrencliklerle Dolu Yorumlara Rastlayabilirsniz..Bizler OnlarGibi Olmuyoruz Ama ..Onlar Gibi İnsanlar Benim Ebedi Dusmanimdir..Senin Gibi Olanlar Düşmanım Değil Aynı Zamanda Dostumda Değildir..
Yönetimden Kimseye Tepki Gösterdiğimiz Falanda Yok Aksine İyi Dileklerimi Dile Getirmiştim Allah Reyyandan Razı Olsun Senin İçin Seninle Ugrastigindan Dolayı..

Bu Yazdıklarımın Altında Art Niyet Aramayip Anlayışla Karşılayacağını Umit Ediyorum..Suan Islami Araştırma Aşamasında Olduğunu Son Bikac Mesajından Anladım..Temennim O Ki Tez Zamanda Sana Kardeşim Diyebileyim..Kal Sağlıcakla..
XooX kardeşimiz olacak bizim inşallah çok az kaldı
Heyecanlıyım hemde çok gülücük


Bu arada Sami için bikaç kez yazı yazdım sanırım okunmadi
Geldiği gün sordum hangi dindensin diye ateist olduğunu ama Allahın varlığını Isbat larsaniz müslüman olabilirim tarzında bir mesaj yazdı gayet iyi niyetli gozukerek
Böyle söyleyen birini banlayamazdim elbette

Bir insan nefretle bile dolsa kalpler allahın elindedir
Hz. Ömer misali gibi

Hakaret ettiği mesajlar da forumda değildim
Olsaydım ağzının payını alırdı elbette
Adamın 2.Mesajında Afedersiniz Ne Mal Olduğunu Anladım..Yazdıklarına Benzer Çoğu Şeyi Bazı Forumlarda Görebilirsiniz ..Bugünlere Kolay Geldim Sayılmaz...Hic Biri Bizim İçin İyi Niyet Taşımıyor..Hemen Banlama Taraftarı Değilim Ama Çok Konusturmakta Hiç Hoş Değil..Ben Onları Çok İyi Tanıyorum...
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7